Federatia Romana de Fotbal sprijina dezvoltarea Fotbalului Vasluian

27 Decembrie 2017, la ora 11:40 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Gheorghita / 503 vizualizări

Federatia Romana de Fotbal sprijina dezvoltarea Fotbalului Vasluian

 Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui anunta incheierea derularii proiectului <Federatia Romana de Fotbal sprijina dezvoltarea Fotbalului Judetean Vasluian>.

Proiectul a vizat achizitionarea de echipament sportiv pentru un numar de 16 echipe de seniori ce participa in campionatele judetene ale AJF Vaslui. Valoarea totala a proiectului derulat este de 23.000 lei, Federatia Romana de Fotbal asigurand prin finantarea acestui proiect 90% din valoarea totala, restul fiind asigurat de AJF Vaslui.

Acest proiect face parte din programul de inzestrare cu echipament sportiv destinat cluburilor participante in campionatele oficiale de la nivelul judetului Vaslui. Astfel, in 2016, a fost achizitionat echipament pentru un numar de 14 cluburi, tot de seniori printr-un proiect de finantare al Consiliului Judetean Vaslui < Prin Fotbal ducem Sportul in tot Judetul Vaslui >, valoarea totala a proiectului de atunci fiind de 18.000 lei (7 000 lei fiind asigurati de AJF Vaslui iar 11.000 de CJ Vaslui).

In perioada 2018 - 2019 vor beneficia de proiecte de inzestrare cu echipament sportiv si accesorii, echipele de copii si juniori, precum si corpul de arbitri si observatori din cadrul AJF Vaslui.

 

Multumim pentru derularea impecabila a proiectului FEDERATIEI ROMANE DE FOTBAL, voluntarilor din cadrul AJF Vaslui care au sprijinit derularea proiectelor susmentionate (Popa Ionel si Popa Ionut Emilian - SC Duplicom Grup SRL, Simion Tiberius Chirica si Neacsu Gabriel), distribuitorului de echipament sportiv SC AMA Fortuna Sports  SRL Buzau precum si cluburilor afiliate care au beneficiat de aceste proiecte pentru implicare si receptivitate.

 

Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP