PRELUNGIRE - Perioade de Transferuri AJF

02 Februarie 2018, la ora 14:32 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Gheorghita / 463 vizualizări

PRELUNGIRE - Perioade de Transferuri  AJF

 

Hotărârea Comitetului de Urgență din 29 ianuarie 2018

În conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență compus din Răzvan BURLEANU – Președintele FRF, IORGULESCU Gino – Prim-vicepreședinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreședinte FRF, cu unanimitate de voturi:

Aprobă solicitarea AJF Brașov  cu privire la prelungirea perioadei de transferuri la nivel de AJF-uri astfel:

1. Perioada de transferuri pentru competițiile organizate de AJF-uri să se încheie cu 48 de ore înainte de începerea returului, respectiv cu 48 de ore înaintea primei etape din anul 2018 pentru competițiile ce se desfășoară în sistem play-off/play-out.

Pentru evitarea oricărui dubiu, în conformitate cu dispozițiile art. 19 alin. 4  din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, << 4 Transferul jucătorilor amatori sau profesionişti la alte cluburi sau legitimarea jucătorilor profesionişti la alte cluburi, se pot efectua numai în două intervale de timp stabilite anual de către Comitetul Executiv al FRF: a) în perioada de vară, de regulă, în lunile iunie - august, timp de 12 săptămâni; b) în perioada de iarnă, de regulă în lunile ianuarie - februarie, timp de 4 săptămâni. Aceste două perioade de transfer se comunică anual la FIFA. Pentru jucătorii juniori, jucătoarele de fotbal feminin și jucătorii de futsal și fotbal pe plajă, sau pentru AJF/AMFB, Comitetul Executiv al FRF poate stabili alte perioade de transfer. Un jucător transferat la nivelul AJF/AMFB în afara perioadei stabilită de FRF pentru Liga I, Liga a 2-a și Liga a 3-a nu va putea participa la jocurile oficiale din cadrul competițiilor organizate de FRF/LPF.>>

jucătorii legitimați la nivel de AJF -  ULTERIOR încheierii perioadei de transferuri a FRF ( 23 ianuarie - 19 februarie ) - NU POT participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competițiile organizate de FRF.

2. Prezenta Decizie intră în vigoare începând cu data adoptării și va fi comunicată Unităților de management competente ale FRF și persoanelor interesate pentru a fi pusă în aplicare. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP