Proces verbal CED 17.10.2019

18 Octombrie 2019, la ora 05:18 / Publicat în Comunicate AJF de Gheorghita Chirica / 1042 vizualizări

Proces verbal CED 17.10.2019

 HOTĂRÂREA  COMISIEI  DE ETICĂ ȘI  DISCIPLINĂ

  Nr.   6 / CED / 2019

 

                                             

        

H O T Ă R Ă Ș T E:

1.     Se suspendă jucătorul echipei Olimpia Stănilești, domnul ANTOHI NELU, pe o perioadă de 2 (două) etape, începând cu etapa a V-a din Liga a V-a și o penalitate de cuantum de 150 lei, conform art. 65, lit. a din Regulamentul Disciplinar.

2.     Se suspendă jucătorul echipei Gloria Todirești, domnul COJOCARU IULIAN- ILIUȚĂ, pe o perioadă de 2 (două) etape, începând cu etapa a V-a din Liga a V-a și o penalitate de cuantum de 80 lei, conform art. 63, pct. 1, lit. b din Regulamentul Disciplinar.

3.     Se suspendă jucătorii echipei Recolta Berezeni, domnii NĂLBARIU COSTEL și GRUMEZESCU NELU-VASILE, pe o perioadă de 1(una) etapă, începând cu etapa a V-a din Liga a V-a și o penalitate de cuantum de 80 lei, conform art. 63, pct. 1, lit. g din Regulamentul Disciplinar.

4.     Se suspendă jucătorul echipei Speranța Drânceni, domnul CAZAN LAURENȚIU-ȘTFĂNEL, pe o perioadă de 1(una) etapă și o penalitate de cuantum de 80 lei, conform art. 63.1, lit. g, conform Regulamentului Disciplinar.

5.     Se avertizează echipa Viitorul Rebricea și jucătorul echipei Mihăilă Neculai, pentru modul de comportare în afara terenului față de brigada de arbitri și se sancționează clubul de fotbal Viitorul Rebricea cu avertisment și penalitate sportive de 100 lei, pentru neplata baremului pentru arbitraj și observator, conform art. 83, pct. 12 din Regulamentul Disciplinar;

6.     Se amână judecarea contestației echipei Știința Delești, urmând a fi invitați la sediul AJF Vaslui arbitrii jocului și jucătorul a cărei identitate a fost contestată, pentru ziua de 24.10.2019;

7.     Se respinge, în parte, contestația formulată de echipa Avântul Zăpodeni, privind neconformitatea terenului de joc, acest lucru fiind atributul arbitrului, conform art. 79, pct. 10 din Regulamentul Disciplinar;

8.     Se amână judecarea contestației echipei Avântul Zăpodeni și luarea unei decizii privind pe jucătorul Stoleriu Gabriel, urmând a fi invitați la sediul AJF Vaslui arbitrii jocului și jucătorul a cărei identitate a fost contestată, pentru ziua de 24.10.2019.

Hotârârea se va trimite AJF Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Decebal, nr. 2 (Centrul de Afaceri Vaslui, etaj 2, camera 4), jud. Vaslui, pentru a fi pusă în aplicare și cluburilor de fotbal menționate.

Se poate formula apel în termen de 48 ore de la momentul luării la cunoștință de către reprezentanții cluburilor.

Hotărârea  a fost luată în unanimitate, la data de 17.10.2019,  de către Comisia de Etică și Disciplină din cadrul AJF Vaslui.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP