WINTER CUP VASLUI 2023

19 Ianuarie 2023, la ora 12:41 / Publicat în Comunicate AJF de Gheorghita Chirica / 797 vizualizări

WINTER CUP VASLUI 2023

 

START la INSCRIERI !!

#WinterCupVaslui_by_AMA_FortunaSports_ro_(Echipament-Sportiv.ro) - editia a 10 a - 2023

Turneul de Fotbal in Sala - > organizat în municipiul Vaslui, in perioada 3 - 12 februarie 2023.

Editia este structurata pe 3 categorii : Open, Juniori - Under19 si Seniori - OldBoys (39+)!! .

CONDITII ORIENTATIVE de INSCRIERE si DESFASURARE !

DATA LIMITA pentru INSCRIERI : Luni - 30 ianuarie 2023 / sau până la epuizarea locurilor disponibile).

RELATII Suplimentare :

E-mail: [email protected]

Telefon: 0740018947

Facebook : Winter Cup Vaslui (www.facebook.com/WinterCupVaslui) si Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui ( www.facebook.com/AjfVaslui )

Echipele care doresc sa fie inscrise, trebuie sa trimita un sms/email la numarul de telefon sau adresa e-mail susmentionata care sa contina :

a) Numele echipei;

b) Categoria la care se doreste participarea (Ex: Open) ;

c) Numele delegatului (persoana care va tine legatura cu organizatorii);

d) 2 numere de telefon de contact;

e) Adresa de email de contact.

ECHIPELE VOR FI CONSIDERATE INSCRISE DUPA CE VOR DEPUNE TABELUL DE JUCATORI !

NUMARUL DE ECHIPE VA FI LIMITAT, deci incercati sa va grabiti !

ECHIPELE INSCRISE NU VOR PARTICIPA LA TURNEU DACA NU VOR PREZENTA "TABELUL/ Formularul de Inscriere" completat si adeverintele/vizele medicale !

Turneul este organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui, Primaria Municipiului Vaslui, Directia Judeteana de Tineret si Sport Vaslui, FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL, impreuna cu AMA FORTUNA SPORTS Buzău (www.Echipament-Sportiv.ro), cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui si al Liceului Tehnologic Ion Mincu Vaslui.

Parteneri deja traditionali si de incredere : WcadMEDIA (Solutii Vizuale), Librariile CARTURESTI, Best Man Huși (BMan.ro), SC DALSOR COMPANY SRL Vaslui, Cafeneaua Hiccup Vaslui și librăria Hiccup by Cărturești , BurInst Gaz si BurInst Mag Vaslui, ROCK Fm, SMILE Fm), Asociatia SOLIDAR, Ristorante Pizzeria VECCHIA ROMA Vaslui, parteneri mai noi, insa la fel de implicati : Infinity Trophy, Sport Actual, Religia Sportului, Vremea Noua Vaslui, 5plus1, precum și Liga 4 Vaslui.

Pot participa jucatori amatori si profesionisti cu varsta de minim 13 ani.

*) Turneul #WinterCupVaslui_OPEN, turneu deschis, fara limita de varsta.

*) Turneul #WinterCupVaslui_OldBoys (39+), destinat jucatorilor seniori la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de 39 de ani sau mai mari (pot participa jucatori care au impliniti 39 ani pina in data de 03.02.2023).

!!! Un jucator senior (39+) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de seniori se poate inscrie si la turneul open.

*) Turneul ‪#WinterCupVaslui_Under19 , destinat jucatorilor juniori, la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de 19 de ani sau mai mici (pot participa jucatori care nu implinesc 20 ani pina in data de 03.02.2023).

!!! Un jucator junior (Under19) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de juniori se poate inscrie si la turneul open.

1. Editia a 10 a va debuta in jurul datei de 3 februarie 3in salile de sport ce prezinta un nivel ridicat de confort si acces la facilitati demne de standardul ‪WinterCupVaslui ! (cel mai probabil Sala Polivalenta si Sala de Sport a Liceului Ion Mincu, ambele din Vaslui). Meciurile vor avea loc Vineri, Sambata si Duminica.

In functie de numarul de echipe (nr. mare) se va merge in paralel in doua sali iar ulterior, fazele finale se vor desfasura alternativ, in cate o sala sau simultan in ambele ;

2. Echipele ce doresc inscrierea vor trebui sa prezinte un tabel (maxim 15 jucatori, care vor fi identificati prin nume, prenume, data nasterii, care sa faca dovada ca sunt apti medical sa practice joc sportiv - fotbal/futsal/minifotbal (adeverinta NOMINALA de la medicul de familie sau viza medicala INDIVIDUALA pe tabelul echipei);

3. NU SE VA PERCEPE taxa de inscriere. NU SE VA PERCEPE taxa de arbitraj;

4. Formatul de desfasurare va fi stabilit dupa centralizarea echipelor inscrise.

5. Componenta grupelor (faza I si faza II ) va fi intocmita pe principiul capilor de serie, grupele urmand a fi echilibrate in functie de:

a. nivelul tehnic al echipei (stabilit de comisia de organizare in cazul unor echipe debutante - se va avea in vedere numele echipei nu jucatorii care o compun);

b. palmaresul echipei* (*numele echipei) la ultima participare,

c. palmaresul echipei la cele 9 editii anterioare.

6. Programul de desfasurare al meciurilor va fi stabilit in baza schemelor Berger aferente nr. de echipe, amendate de urmatoarele prioritati :

- echipa Campioana VICTORIA Vaslui (a castigat ultima editie) va ocupa pozitia 1 in grupa A/X atat in faza initiala cat si in faza finala si va juca primul meci din turneu, in masura in care acest lucru este posibil;

- toate campioanele de la editia trecuta vor fi pozitia 1 a grupei A daca vor lua parte anul acesta in turneu;

- echipele din afara municipiului Vaslui sau care au jucatori din afara mun. Vaslui vor avea prioritate in programarea si disputarea meciurilor;

- se va tine cont de probleme ridicate si solicitari ale tuturor echipelor, in masura posibilitatilor;

7. Regulamentul de desfasurare va fi disponibil pe pagina de FaceBook Oficiala a fotbal competitiei "Winter Cup Vaslui" precum si pe site-ul oficial al Asociatiei Judetene de Fotbal Vaslui www.frf-ajf.ro/vaslui pina la debutul turneului. (in acest moment este afisat pe site Regulamentul editiei 2020 [de la editia trecuta] pt studiul orientativ).

8. Arbitrajele vor fi asigurate de brigazi foarte bune, formate din arbitri vasluieni precum si invitati din judetele Galati, Bacau, Iasi, Neamt si Suceava.

9. Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta in vouchere valorice pentru achizitionarea de echipament sportiv brand-ul GIVOVA, cupe si diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe si diplome.

Va asteptam la FOTBAL dar mai ales la Fair-Play !!

Comisia de Organizare

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP