Hotararea Comitetului Executiv

25 Noiembrie 2015, la ora 12:29 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 238 vizualizări

Hotararea Comitetului Executiv

                                                                                                                       HOTARAREA COMITETULUI EXECUTIV
                                                                                                                                              24.11.2015

 

In urma sedintei din data de 24/11/2015, statutar intrunita, in conformitate cu dispozițiile art. 31 din Statutul AJF Arges, Comitetul Executiv compus din Sorescu Corneliu-presedinte, Soare Cristinel-vicepresedinte, Florescu Cristian-vicepresedinte, Ghiberdel Mihai, Pirciu Dan, Popescu Viorel, Raduta Mihai, Barbutiu Aurel - membrii, si Ilinca Viorel Secretar General A.J.F. Arges, hotărăște:
Art. 1. Aproba solicitarea FRF privind asigurarea delegarilor gratuite a arbitrilor si observatorilor, la competitiile:“Olimpiada Nationala a Sportului Scolar” si “Olimpiada Gimnaziilor”, etapele locale si pe judet, competitii in care sunt angrenate toate scolile din Romania.
Art. 2. Cu majoritate de voturi(6 pentru si 2 impotriva) se aproba sistemul de disputarea Play-Off/Play-Out la Liga a V-a, seriile cu 14 echipe, astfel incat toate echipele de la Liga a V-a, ca si cele de Liga a IV-a, sa dispute un numar de 32 de jocuri, in editia de campionat 2015 - 2016(ca si echipele din Liga a IV-a si Liga a V-a serii cu 12 echipe).
Art. 3 Se aproba efectuarea a unor lucrari de igienizare a spatiului A.J.F. Arges, urmand ca pentru realizarea acesteia sa se solicite minimum trei oferte de pret.
Art. 4. R.O.A.F. A.J.F. Arges, Regulamentul Disciplitar A.J.F. Arges si R.S.T.J.F. - A.J.F Arges, corelate cu regulamentele cadru transmise de F.R.F., se aplica conform hotararii Comitetului Executiv al A.J.F. Arges din data de 27.10.2015.
Art. 5. Pentru participarea arbitrilor, din cadrul CJAO Arges, la Cupa Prieteniei – Buzau 2015, se aproba decontarea cheltuielilor pentru tarnsportul acestora la aceasta competitie.
Art. 6. Pentru organizarea campionatului de Futsal Decembrie 2015-Ianuarie 2016, se va ocupa D-l Ghiberdel Mihail, care va fi recompensat financiar, corespunzator activitatii desfasurate pe perioada campionatului de Futsal.
Art. 7. Comitetul Executiv a luat act de deciziile presedintelui A.J.F. Arges privind sanctionarea salariatilor A.J.F. Arges, vinovati in urma incidentelor petrecute la jocul A.C.S. Gloria Berevoiesti - A.S. F.C. Arges Pitesti 1953.
Art. 8. Se aproba componenta nominala a Comisiilor de Disciplina si de Competitii.
Art. 9. Se prezinta situatia financiara a AJF Arges la data de 24.11.2015.
Art. 10. Se aproba premierea angajatilor AJF Arges, a comitetului executiv, a presedintilor Comisiilor de specialitate din cadrul AJF Arges si a membrilor acestora.


Presedinte AJF Arges/Comitet Executiv

     Corneliu SORESCU                                                                                                                         

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP