Hotararea Comitetului Executiv Decembrie 2015

07 Ianuarie 2016, la ora 14:26 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 187 vizualizări

Hotararea Comitetului Executiv Decembrie 2015

 HOTARAREA COMITETULUI EXECUTIV DIN DATA DE 17/12/2015

 
 
 
In urma sedintei din data de 17/12/2015, statutar intrunita, in conformitate cu dispozițiile art. 31 din Statutul AJF Arges, Comitetul Executiv compus din Sorescu Corneliu-presedinte, Ilinca Viorel -secretar general, Soare Cristinel-vicepresedinte, Florescu Gheorghe Cristian-vicepresedinte, Barbutu Aurel , Pirciu Dan, Popescu    , Raduta Mihai, Ghiberdel Mihail – presedinte Comisie Arbitri, hotărăște următoarele: 
       Art.1. Cu unanimitate de voturi se aproba casarea vizelor anuale 2015, in baza procesului verbal prezentat de D-l Sinca Ion.
       Art.2. Cu unanimitate de voturi se aproba efectuarea unei comenzi pentru vize anuale 2016, conform necesarului previzionat de C.S.T.J.Fotbal
       Art.3. Cu unanimitate de voturi se aproba  premierile de sfarsit de an ale salariatilor, membrilor comisiilor, colaboratorilor si membrilor Comitetului Executiv al A.J.F. Arges.
       Art.4. Cu unanimitate de voturi se aproba ca  pentru efectuarea lucrarilor de reparatii si intretinere a spatiului interior al A.J.F. Arges sa fie solicitate trei oferte. 
       Art.5. Cu unanimitate de voturi se aproba emiterea unei decizii pentru comisia de inventariere si casare a mijloacelor fixe si obiectelor de inventar iesite din uz.
       Art.6.  Cu unanimitate de voturi se aproba  constituirea unei comisii care sa intocmeasca si sa propuna casarea documentelor iesite din termenul de arhivare.
       Art.7. Cu unanimitate de voturi se aproba ca in perioada 27.12.2015 - 10.01.2016 se se desfasoare Campionatul Judetean de Futsal.
       Art.8. Cu unanimitate de voturi s-a aprobat decontarea cheltuielilor de transport pentru participarea la Cupa Prieteniei - Buzau 2015.
       Art.9. Cu unanimitate de voturi se aproba  situatia financiara, la zi, a A.J.F. Arges prezentata, conform executiei bugetare si a extraselor de cont.
       Art.10. S-a aprobat propunerile facute de A.J.F. Arges pentru ordinea de zi a Adunarii Generale a F.R.F. din luna Martie 2016.
       Art.11. Cu unanimitate de voturi se aproba a se emite o adresa catre toate structurile sportive, afiliate la A.J.F. Arges, pentru ca acestea sa transmita in scris propuneri pentru ordinea de zi a Adunarii Generale a A.J.F. Arges din luna Februarie 2016.
       Art.12. Cu unanimitate de voturi se aproba  ca data de reluare a jocurilor din competitiile organizate de A.J.F. Arges sa fie 27.02.2016
       Art.13. Cu unanimitate de voturi se aproba cererea de retragere din campionat a A.S. Inter Aninoasa si dezafilierea temporara a acesteia, pana la aprobarea definitiva de catre Adunarea Generala a A.J.F. Arges din Februarie 2016.
      Art.14. Se aproba cu unanimitate de voturi efectuarea unor cheltuieli pentru publicarea de Felicitari de Craciun si Anul Nou, in mass media locala.
      Art.15. Comitetul Executiv valideaza hotararile adoptate de Comitetul de Urgenta din data de 15.12.2015.
 
Presedinte AJF Arges/Comitet Executiv                                      Secretar general
                 Corneliu SORESCU                                Viorel ILINCA

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP