Hotarari Comitet Executiv 27.10.2015

28 Octombrie 2015, la ora 09:53 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 240 vizualizări

Hotarari Comitet Executiv 27.10.2015

 HOTARARILE COMITETULUI EXECUTIV DIN DATA DE 27/10/2015

 

 In urma sedintei din data de 27/10/2015, statutar intrunita, in conformitate cu dispozițiile art. 31 din Statutul A.J.F. Arges, Comitetul Executiv, la care au participat: Sorescu Corneliu-presedinte, Florescu Cristian – vicepresedinte, Pirciu Daniel, Popescu Viorel, Barbutu Aurel, Ghiberdel Mihai – membri, Ilinca Viorel -Secretar General(au lipsit: Soare Cristinel – Vicepresedinte si Raduta Mihai - Membru), cu unanimitate de voturi, hotărăște următoarele:

 

Art. 1. Aproba costituirea a unui depozit bancar, in care vor fi depuse sumele achitate de structurile sportive ca si garantii de participare in competitiile organizate de A.J.F. Arges, in valoare totala de 52.800 lei, acesta urmand a fi constituit la BRD Pitesti, incepand cu luna ianuarie 2016.

Art. 2. Pentru inlocuirea d-lui Ilinca Costinel din Comitetul Executiv(reprezentant Liga a V-a seria Nord), ca urmare a neparticiparii echipei A.S. Balilesti in noua editie de campionat, reprezentantii echipelor din aceasta serie, isi vor alege un nou reprezentant in Comitetul Executiv, in luna Februarie 2016, in cadrul Adunarii Generale a A.J.F. Arges.

Art. 3. Se aproba Regulamentul de organizare si desfasurare a competitiilor organizate de A.J.F. Arges (R.O.A.F. Arges), Regulamentul Disciplitar A.J.F. Arges, R.S.T.J.F. Arges.

Art. 4. Se aproba completarea listei anexa privind taxe-vize si baremuri astfel:

a) taxa comisia de disciplina: 200 lei Liga 5 si 300 lei Liga 4;

b) taxa comisia de recurs: 600 lei Liga 5 si 700 lei Liga 4;

c) taxa eliberare copii de pe acte oficiale existente in arhiva A.J.F. Arges – 2 lei/pagina.

d) penalitatile aplicate antrenorilor, pentru abateri comise la jocuri, vor fi in acelasi cuantum cu cele prevazute in Regulamentul Disciplinar pentru oficialii echipelor.

Art. 5. Comitetul Executiv al A.J.F. Arges a luat la cunostinta cererea de retragere din campionatul judetean Liga a V-a seria Nord a A.S. Sporting Mihaesti si hotareste dezafilierea provizorie a acestei echipe.

Art. 6 Avand in vedere retragerea din campionat a echipelor A.S. Sporting Mihaesti si A.S. Slobozia, acestea vor pierde garantia depusa(conform R.O.A.F. - Arges si a Regulamentului Disciplinar). Comitetul Executiv al A..J.F. Arges ia la cunostinta de hoatrarea Comisiei de Disciplina privind pierderea garantiei de catre echipele A.S. Inter Aninoasa si C.S. Mioveni III pentru neprezentare la jocuri in campionatul Ligii a V--a seria Nord, respectiv seria Centru 2

Art. 7 Se aproba inscrierea in campionat a echipei A.S. Popesti in locul echipei A.S. Slobozia incepand cu etapa a IX a, jocurile din etapele anterioare fiind omologate cu scorul de 3-0 in favoarea echipelor adverse.

Art. 8 Se aproba ca arbitrii, cu varsta pana la 15 ani, sa nu plateasca cotizatie anuala.

Art. 9 La solicitarea echipelor de juniori A1, se aproba organizarea de Play-Off la juniori A1, la care vor participa primele 6(sase) echipe clasate dupa sezonul regulat.

Art. 10 Se solicita presedintelui Comisiei judetene de arbitri si observatori precum si presedintelui Comisiei de Disciplina sa comunice in scris Comitetului Executiv raspunsul la memoriile depuse de observatolul de arbitri Simion Aurelian si de F.C. Arges Pitesti 1953, in urma jocului de Liga a IV-a A.C.S. Gloria Berevoiesti – A.S. F.C. Arges Pitesti 1953, disputat in data de 25.09.2015.

Art. 11 Se aproba componenta nominala a Comisiilor de Disciplina si de Competitii, in urma propunerilor scrise, facute de cei doi presedinti ai comisiilor respective.

Art. 12 Se prezinta situatia financiara la zi a A.J.F. Arges, extrasele de cont de la BRD si Raiffeisen Bank si Registrul de casa, la zi.

Art. 13 In urma analizarii situatiei financiare a A.J.F. Arges, Comitetul Executiv aproba notificarea tuturor structurilor sportive care figureaza cu datorii financiare si hotareste acordarea unui termen limita pentru stingerea acestora. In caz de nerespectare a acestui termen, echipele respective nu vor mai fi programate in competitiile organizate de A.J.F. Ages, conform Regulamentului Disciplinar.

 

 

 

Presedinte A.J.F. Arges/Comitet Executiv Secretar General

Corneliu SORESCU Viorel ILINCA

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP