Hotararile Comitetului de Urgenta din 16.07.2020

16 Iulie 2020, la ora 14:48 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 1877 vizualizări

Hotararile Comitetului de Urgenta din 16.07.2020

 Comitetul de Urgenta

 

Astazi, 16.07.2020, orele 10:00, la sediul AJF Arges, a avut loc sedinta Comitetului de Urgenta al AJF Arges, la care au participat Domnii: Corneliu Sorescu - Presedinte AJF Arges; Dan Pirciu - Vicepresedinte AJF Arges; Razvan Tunaru - Vicepresedinte AJF Arges; Viorel Ilinca - Secretar General AJF Ages si ca invitati, au participat Domnii Virgil Ghita - Presedinte ACS Vointa Budeasa; Ionut Nae - Presedinte CS Real Bradu si Romica Birdes - CJA Arges.

Ordinea de zi a avut urmatoarele puncte:

1. Organizare jocurilor de baraj pentru Liga 4 si Lig 5;

2. Organizarea jocurilor de Cupa Romaniei, ramase de disputat;

3. Stabilirea unui program de primire la AJF Arges a cererilor fotbalistilor amatori care solicita legitimarea la alte echipe.

Pct.1 - Luand in considerare prevederile cuprinse in "Protocolul de reluare a competitiilor de fotbal amator", Comitetul de Urgenta, in unanimitate, a hotarat inghetarea campionatelor de Liga 5, ca urmare a faptului ca toate echipele, care ar fi putut participa la jocurile de baraj, au afirmat ca nu au posibilitatea financiara de a efectua testele PCR privind virusul COVID 19, si implicit nu pot participa la jocurile de baraj.

Pentru desemnarea campioanei judetului Arges la nivelul Ligii 4, Comitetul de Urgenta, in acord cu cele doua echipe, ACS Vointa Budeasa si CS Real Bradu, a stabilit sa se dispute un singur joc de baraj, pe teren neutru, in data de 23.07.2020 orele 18:30, respectandu-se toate cerintele prevazute in "Protoocolul de reluare a competitiilor de fotbal amator" si afisate si pe SITE-ul AJF Arges.

Privind aspectele de organizare s-au stabilit urmatoarele:

a) AJF Arges se va ocupa de stabilirea terenulul de joc si va plati chiria aferenta solicitata de proprietarul bazei sportive pe care se va juca jocul de baraj;

b) AJF Arges va face adresa la o firma de salvare pentru asigurarea asistentei medicale prevazuta de Regulament si va plati costurile aferente;

c) Cele doua echipe vor plati, in mod egal, baremul de arbitraj si observare;

d) S-au stabilit culorile echipamentelor in care vor juca cele doua echipe, astfel: ACS Vointa Budeasa - tricouri albastru/rosu; chilot albastru; jampieri rosu, in timp ce echipa CS Real Bradu va juca in echipament complet alb.

Va reamintim ca acest joc de baraj se joaca fara spectatori si fiind un joc de baraj, in situatia in care jocul se va termina la egalitate dupa 90 minute, jocul se va prelungi cu doua reprize a cate 15 minute fiecare si in situatia in care egalitatea va persista si dupa 120 de minute, castigatoarea se va decide prin executarea loviturilor de departajare din punctul de la 11m, conform prevederilor regulamentare. Echipa castigatoare a acestui joc va fi declarata campioana judetului Arges si va avea dreptul de participare la jocurile de baraj pentru promovare in Liga 3, jocuri ce se tin la inceputul lunii August.

Pct.2 - Privind jocurile de Cupa Romaniei, deoarece, din total de 16 echipe ramase in competitie,  doar cele doua echipe, mai sus mentionate, au afirmat ca vor face testele PCR privind virusul COVID 19, celealte echipe neputand efectua aceste teste PCR din motive financiare, s-a stabilit ca finala Cupei  Romaniei, faza pe judet, sa se dispute in data de 27.07.2020, orele 18:30 intre echipele ACS Vointa Budeasa si CS Real Bradu, pe un teren ce va fi stabilit ulterior.

Pct.3 - Comitetul de Urgenta, a stabilit ca cererile pentru transferul jucatorilor amatori, fara acordul echipei de unde pleaca acesta, sa fie depuse la sediul AJF Arges in fiecare zi lucratoare a saptamanii(Luni - Vineri) intre orele 10:00 - 12:00, in perioada 15.07 - 25.07.2020, urmand ca dupa aceasta data CSTJF(Comisia pentru Statutul si Transferul Jucatorului de Fotbal) sa analizeze fiecare cerere in parte si sa hotareasca in consecinta.

 COMITETUL DE URGENTA             

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP