In atentia structurilor sportive

26 Iunie 2020, la ora 10:17 / Publicat în Comunicate AJF de Corneliu Sorescu / 1322 vizualizări

In atentia structurilor sportive

 

            Va reamintim ca Marti 30.06.2020, orele 12:00, la sediul AJF Arges, Sala de sedinte Bebe Barbu, va avea loc sedinta Comitetului Executiv al AJF Arges, in care va avea loc si tragerea la sorti a ordinei jocurilor de baraj pentru desemnarea campioanelor de seniori la Liga 4 si Liga 5, seriile NORD si SUD, tragere ce va fi efectuata de delegatii echipelor participante la aceste jocuri de baraj(La Liga 5 Seria CENTRU nu se va desfasura meci de baraj, diferenta de puncte dintre echipa de pe locul 1, ACS Oarja, si echipa de pe locul 2, ACS Speed Academy Pitesti fiind de opt puncte).

               Deasemenea, va informam ca, in data de 25.06.2020, a avut loc sedinta Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin.(2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, si in care s-au adoptat mai multe decizii(acestea pot fi vizualizate pe SITE-ul FRF), unele dintre acestea facand referinta si la fotbalul amator, decizii pe care vi le prezentam mai jos:

  • Aprobă cu unanimitate de voturi creșterea la 5 a numărului de schimbări permise în jocurile din cadrul barajului pentru promovarea în Liga 2 și a jocurilor din cadrul barajului de promovare în Liga 3.
  • Amână modificările Regulamentului de desfășurare a barajului pentru promovarea în Liga 3, ediția 2020 – 2021. Comitetul de Urgență este împuternicit să adopte o decizie în acest sens când se vor stabili formele finale ale documentului.
  • Aprobă perioada de transferuri din vara anului 2020 în perioada 14 iulie 2020 – 5 octombrie 2020, atât pentru fotbalul masculin, cât și pentru cel feminin.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi criteriile de departajare a echipelor aflate la egalitate de puncte la sfârșitul play-offului  de promovare din Liga 4 în Liga 3, astfel cum au fost acestea propuse de către Departamentul Competiții al FRF (Anexa).
  • Perioada în care jucătorii amatori pot formula cererile de încetare a legitimării, prevăzută la art. 4.19 din RSTJF, va fi  15 iulie – 25 iulie 2020.  

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP