In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

16 Septembrie 2020, la ora 10:11 / Publicat în Comunicate AJF / 1182 vizualizări

In atentia Structurilor Sportive afiliate la AJF Arges

Federația Română de Fotbal vă invită să contribuiți la “Harta fotbalului românesc”, un proiect nou prin care dorim să arătăm unde este practicat cel mai popular sport. Familia fotbalului românesc numără azi peste 700.000 de practicanți, jucători profesioniști, amatori sau români pentru care fobalul este alegerea pentru a face mișcare și a se distra. Dintre aceștia, peste 300.000 practică fotbalul într-un mod organizat, adică sunt jucători legitimați sau participanți constanți într-o competiție fotbalistică!

Ne dorim astfel să venim atât în sprijinul cluburilor, academiilor de fotbal, prin promovarea acestora, cât și în sprijinul părinților care caută cea mai la îndemână soluție astfel încât copii lor să poată practica fotbalul. Să nu uităm că obiectivele noastre slujesc celui mai frumos sport din lume. Pentru noi victoria înseamnă fotbal de calitate pentru copiii noștri, iar bucuria împărtășită atunci când se aude o minge de fotbal lovită înseamnă succes!

Invitam conducatorii tuturor structurilor sportive, afiliate la AJF Arges, sa completeze formularul de mai jos pentru ca toate cluburile din județul nostru să fie cunoscute la nivel national!

Completează formularul de AICI!
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP