Comunicat AJF

26 Mai 2020, la ora 13:20 / Publicat în Comunicate AJF de Imola Ambrus / 1930 vizualizări

Comunicat AJF

                                                                                                                 COMUNICAT

În atenția membrilor afiliați

 

     În această perioadă AJF Brașov parcurge etapele necesare pregătirii reluării competițiilor județene, și anume :

·         din totalul de 47 de cluburi participante la competițiile județene au răspuns 46 întrebărilor din chestionar .

·         după primirea chestionarului  am procedat la centralizarea informațiilor obținute. Vă redăm cele mai importante concluzii :

-        85 % dintre cluburi/asociații sportive doresc reluarea competițiilor după un sistem ales  din mai multe variante propuse

-        majoritatea cluburilor întâmpină mari dificultăți în finanțarea activităților sportive și administrative

-        98 % dintre cluburi sportive/asociații sportive se vor înscrie în ediția viitoare a campionatului  Ligii a 4-a și Ligii a 5-a

-        autoritățile  locale NU au impus decizii sau restricții care să împiedice reluarea competițiilor

-        bineînțeles că majoritatea cluburilor nu pot respecta actualul protocol medical impus prin Ordinul Ministerului Tineretului si Sportului și Ministerului  Sănătății nr.506/806/ 13.05.2020.

     În continuare asociația va convoca,  în condițiile impuse de măsurile de prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19, reprezentanții fiecărui eșalon competițional pentru a le prezenta detaliile/amănuntele legate de începerea competițiilor.

     Toate demersurile noastre vor depinde foarte mult de deciziile Ministerului Tineretului si Sportului și Ministerului  Sănătății privind condițiile care vor trebui respectate de fiecare club  pentru organizarea jocurilor.

Drept urmare hotărârea finală se va lua după data de 01.06.2020 când, probabil vom cunoaște procedurile stabilite de MTS și MS în legătură cu reluarea competițiilor.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP