Domnul Octavian Goga prezent la Campionatul Mondial din Brazilia

29 August 2019, la ora 08:34 / Publicat în Comunicate AJF / 167 vizualizări

Domnul Octavian Goga  prezent la Campionatul Mondial din Brazilia

 Vicepreședintele Federației Române de Fotbal și membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal va fi prezent la turneul din Brazilia din perioada 26 octombrie – 17 noiembrie.

FIFA a anunțat lista oficialilor care vor supreviza partide la Mondialul dedicat echipelor naționale U17, care se va desfășura în Brazilia. România va fi reprezentată de Octavian Goga, vicepreședintele FRF.

Anul trecut, Octavian Goga a fost delegat la cinci partide la Mondialul desfășurat în Rusia, două în zona Saransk, Peru – Danemarca și Columbia – Japonia, apoi alte trei jocuri la Ekaterinburg, Franța – Peru, Senegal – Japonia și Mexic – Suedia.

A fost pentru prima dată când România a avut un reprezentat printre comisarii FIFA la turneu final de Campionat Mondial.

Octavian Goga este de 17 ani observator de joc în Liga 1, de 7 ani se regăsește pe lista delegaților UEFA, iar din 2016 a devenit comisar FIFA, fiind supervizor la mai multe partide din preliminariile Campionatului Mondial.

De asemenea, la acest turneu va participa și o brigadă de arbitri din România, din care vor face parte Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Mihai Artene.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP