In atentia cluburilor de copii nascuti in anul 2006.

08 Octombrie 2018, la ora 09:36 / Publicat în Comunicate AJF de Imola Ambrus / 289 vizualizări

In atentia cluburilor de copii  nascuti in anul 2006.

Infiintarea selectionatelor judetene la copiii nascuti in anul 2006.

RUGAM CLUBURILE DIN JUDETUL BRASOV SA TRIMITA COMPLETAT ,SEMNAT SI STAMPILAT TABELUL , CU JUCATORII PROPUSI PENTRU ORGANIZAREA  ACTIUNII DE SELECTIE. VOR FI CONVOCATI NUMAI COPII DE LA CLUBURILE CARE COMPLETEAZA INTEGRAL TABELUL ANEXAT. Locatia si data actiunii de selectie va fi stabilita de comun acord membrii comisiei tehnice si cu antrenorii de la categoria de varsta dupa expirarea termenului de inscriere si anume 12 OCTOMBRIE 2018 ora 10.00 la sediul AJF Brasov , in perioada 15-20 OCTOMBRIE. SELECTIA JUDETEANA SE FACE PRIN VOTUL  TUTUROR ANTRENORILOR CU JUCATORI LA SELECTIE, VOTUL MEMBRILOR COMISIEI TEHNICE si....( daca vor fi disponibili )VOTUL UNOR ANTRENORI CU EXPERIENTA CE VOR FI CHEMATI SPECIAL PENTRU ACEASTA ACTIUNE

In urma selectiilor efectuate la nivel judetean trebuie definitivat un lot de 9 jucatori (8 jucatori de camp si un portar).Pentru organizarea in bune conditii a urmatoarei etape este bine sa avem o lista de rezerva de 3 jucatori(2 jucatori de camp si un portar).

Dupa definitivarea lotului selectionatei judetene va urma o SELECTIE INTERJUDETEANA (vor participa judetele aferente fiecarei regiuni).La finalul actiunii se va constitui selectionata regiunii formata din cei mai buni 14 jucatori, indiferent de postul pe care evolueaza (2 portari si 12 jucatori de camp).
TERMEN: 12 NOIEMBRIE 2018

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP