Testarea arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor

05 Februarie 2015, la ora 15:12 / Publicat în Comunicate CJA de Vlad Popa / 200 vizualizări

Testarea arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor

   COMUNICAT

Testarea teoretica si consfatuirea observatorilor din cadrul CJA BRASOV vor avea loc pe data de 8 martie 2015 (duminica). 

Testarea fizica, testarea teoretica si consfatuirea arbitrilor din cadrul CJA BRASOV vor avea loc pe data de 8 martie 2015 (duminica).
 

Testarea teoretica  va consta intr-un test format din 10 intrebari din Legile Jocului + R.O.A.F. (intrebari teoretice si situatii de joc). Nota minima de promovare a testului teoretic este 7.

Testarea fizica  va consta in alergarea a minimum 2700 metri in 12 minute arbitri  (testul Cooper), minimum 2000 metri in 8 minute arbitri asistenti si  alergari de viteza (6 x 40 m).Nota minima de promovare a testarii fizice este 7.

In vederea sustinerii probelor fizice si pentru a-si putea desfasura activitatea in returul campionatului 2014-2015, arbitrii sunt obligati sa prezinte pana pe data de 6 martie 2015 orele 12 la sediul AJF Brasov dovada efectuarii vizitei medicale la  cabinetul de medicina sportiva Brasov. 
Nu se admit adeverinte medicale de la medic de familie.

LOCATIILE SI ORELE DE DESFASURARE A TESTARILOR VOR FI COMUNICATE ULTERIOR, IN TIMP UTIL! (pe site-ul www.frf-ajf.ro)
Arbitrii care nu se vor prezenta la teste sau care nu vor promova testele vor sustine o retestare dupa minim 30 de zile de la data sustinerii testarilor oficiale.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP