Testarea arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor

03 Martie 2015, la ora 12:58 / Publicat în Comunicate CJA de Vlad Popa / 192 vizualizări

Testarea arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor

 Duminica, 08.03.2015, la Colegiul Emil Racovita din Brasov (fost Liceu de Stiinte ale Naturii - LSN) din strada Armoniei nr. 6,  cu incepere de la ora 09.30 va avea loc sedinta comuna a arbitrilor, arbitrilor asistenti si observatorilor din cadrul Comisiei Judetene de Arbitri Brasov. Dupa sedinta se va sustine testarea teoretică a arbitrilor si arbitrilor asistenti (bibliografie: Legile Jocului, ROAF si RODAA ), precum si a observatorilor (bibliografie: Legile Jocului si ROAF).

Testarea fizică a arbitrilor si arbitrilor asistenti se va susutine in  Parcul Tractoru, incepand cu ora 12.00, si va consta in alergarea a minimum 2700 metri in 12 minute arbitri  (testul Cooper), minimum 1800 metri in 8 minute arbitri asistenti si alergari de viteza (6 x 40 m).

Mentionam ca prezentarea adeverinţei medicale eliberată de cabinetul de medicină sportiva  reprezinta o conditie obligatorie pentru sustinerea testarii fizice. Predarea adeverinţei  medicale se va face cel tarziu pana la data de 06.03.2015 ora 11.00,  la sediul A.J.F. Brasov.

 

Preşedinte  Comisie Judeţeană de Arbitri Braşov

Măiereanu Lucian

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP