ADUNARE GENERALA ORDINARA AJF CALARASI

25 Mai 2022, la ora 12:48 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 491 vizualizări

ADUNARE GENERALA ORDINARA AJF CALARASI

 

 

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi, in sedinta sa din data de 20.05.2022, a stabilit ca sedinta Adunarii Generale Extraordinare pentru Alegerea Presedintelui si a membrilor Comitetului Executiv sa aiba loc in data de 26.06.2022, incepand cu orele 10:00, in cadrul salii de conferinte Hotel Hestia Calarasi din soseaua Chiciului nr. 2A, Calarasi, avand urmatoarea ordine de zi:

  1. Constatarea intrunirii cvorumului
  2. Prezentarea si aprobarea ordinei de zi
  3. Alocutiunea Presedintelui AJF
  4. Desemnarea scrutatorilor
  5. Desemnarea a 3 persoane pentru intocmirea Procesului Verbal Oficial al Adunarii Generale
  6. Afilierea / dezafilierea membrilor AJF Calarasi
  7. Prezentarea Raportului Comitetului Executiv si a Raportului Administratiei AJF pe perioada parcursa de la ultima Adunare Generala.
  8. Raportul anual de venituri si cheltuieli si aprobarea prin vot a bilantului pe anul precedent si descarcarea de gestiune a Comitetului Executiv
  9. Alegerea Presedintelui AJF Calarasi
  10. Alegerea Vicepresedintilor AJF Calarasi
  11. Alegerea reprezentantului Ligii a IV-a in Comitetul Executiv
  12. Alegerea reprezentantului Ligii a V-a in Comitetul Executiv
  13. Alegerea reprezentantului Copii si Juniori in Comitetul Executiv
  14. Alegerea presedintelui si a membrilor Comisiei de Cenzori
  15. Hotararile Adunarii Generale
  16. Sedinta de lucru pe ligi - Diverse                   

 

         Membrii Afiliati ai Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi au termen 15 zile pentru a aduce completari/modificari in scris la Ordinea de Zi, care se vor depune la secretariatul AJF Calarasi sau vor fi transmise pe adresa de e-mail [email protected] .

 

Dosarele candidatilor pentru functia de presedinte si functiile de vicepresedinte se vor depune pana la  data de 10.06.2022 (inclusiv), la sediul AJF Calarasi, din str. Sfantul Nicolae nr. 1, bl. A25, sc. 2, parter, Calarasi, in intervalul orar: 09:00 – 11:00.

            Comisia de Validare a dosarelor de candidatura se va intruni in data de 13.06.2022, orele 12:00, la sediul AJF Calarasi, urmand ca procesul-verbal sa fie afisat pe site-ul oficial al AJF Calarasi www.frf-ajf.ro/calarasi. Eventualele contestatii pot fi formulate pana la data de 14.06.2022, orele 12:00 si pot fi depuse la sediul AJF Calarasi sau trasmise pe adresa de e-mail [email protected]. Sedinta pentru solutionarea eventualelor contestatii va avea loc in data de 14.06.2022, orele 14:00, la sediul AJF Calarasi, urmand ca procesul-verbal sa fie afisat pe site-ul oficial al AJF Calarasi www.frf-ajf.ro/calarasi .

            Conditiile si documentele necesare intocmirii dosarelor candidatilor pentru functiile de presedinte si vicepresedinte se regasesc in Statutul AJF Calarasi, afisat pe site-ul www.frf-ajf.ro/calarasi .

 

            In conformitate cu  art. 28, pct. 7 din Statutul AJF Calarasi, membrii afiliati nu pot fi reprezentati in Adunarea Generala decat de catre o persoana ce detine o functie de conducere, de regula, presedinte, secretar general sau functii echivalente, in cadrul respectivei persoane juridice si numele acesteia a fost comunicat in documente transmise catre AJF Calarasi.

 

Pentru mai multe detalii, contactati Secretariatul AJF Calarasi, nr. contact - 0764.317.426 - secretar Costel Udrea, email [email protected].

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP