Comisia de Disciplina si Etica

29 Octombrie 2019, la ora 16:43 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 485 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 

 

 

 

PROCES VERBAL

Incheiat astazi 29.10.2019 la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA  a IV-a,etapa 13,LIGA aIV-a juniori,etapa 13,LIGA 5 ETAPA 9,juniori U 15 si Juniori U 11 .

 

1.      CONPET STEFAN CEL MARE – PARTIZAN CRIVAT

Jucatorul RAICULESCU ION - NICOLAE,legitimat la echipa CONPET STEFAN CEL MARE,se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art.1.10,din RD al AJF  (injurii la adresa arbitrului ).

Jucatorul CRACIUN CRISTIAN,legitimat la echipa PARTIZAN CRIVAT,se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art.1.10,din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului ).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     UNIREA DRAGALINA – VIITORUL CURCANI

Admite contestatia formulata de echipa UNIREA DRAGALINA,anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei UNIREA DRAGALINA,baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Delegatul echipei VIITORUL CURCANI,ZAMFIR GIGEL,se suspenda 6 luni si penalitate financiara 500 lei,baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Jucatorul GHEORGHE FLORIN,legitimat la echipa VIITORUL CURCANI,se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4, din RD al AJF (cumul de avertismente).

Echipa UNIREA DRAGALINA se sanctioneza cu avertisment si penalitate financiara 200 lei,baza art.5.2 din RD al AJF ( introducerea unei contestatii cu rea credinta).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     SOIMII PROGRESU – VIITORUL 2019 DOROBANTU

Jucatorul COSTACHE ADRIAN - MADALIN,legitimat la echipa VIITORUL 2019 DOROBANTU,se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art 1.10 din RD al AJF  (injurii la adresa arbitrului).

Anuleaza rezultatul din teren,omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei VIITORUL 2019 DOROBANTU si sanctioneaza cu penalitate financiara 300 lei echipa SOIMII PROGRESU,baza art.1.2 din RD al AJF (folosirea jucatorului IOANA MARIUS FLORIN in stare de suspendare – 4 cartonase galbene).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     F.C.KIDS SPORT LEHLIU – VICTORIA CHIRNOGI juniori U 11)

Respinge contestatia formulata de echipa F.C.SPORT KIDS SPORT LEHLIU,ca neintemeiata,sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 50 lei,obliga echipa KIDS SPORT LEHLIU la plata sumei de 100 lei,reperezentand cheltuieli de deplasare ale delegatului si jucatorilor contestati,conform bonului fiscal depus,baza art.5.2 din RD al AJF(introducerea unei contestatii nejustificate)

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     A.C.S.ROSETI – VULTURII GALBINASI (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei A.C.S.ROSETI, sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 150 lei echipa VULTURII GALBINASI, baza art.3.1 lit.a din RD al AJF (neperezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.Admite solicitarea formulata de jucatorul ANGHEL DECEBAL MIHAI,in sensul ca acorda drept de joc acestuia,avand in vedere faptul ca sunt intrunite dispozitiile art.15 din RC al AJF, in sensul ca a trecut mai mult de un an de la data sanctiunii aplicate, precum si faptul ca sanctiunea nu a fost dispusa pentru fapte cu violenta.

Atrage atentia jucatorului ca in caz de orice alta abatere,in cauza vor fi aplicate dispozitiile art.9, alin.9.1 din R.C.al AJF (recidiva).

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP