AJF Caraş-Severin alături de campionii performanţei

03 Februarie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 160 vizualizări

AJF Caraş-Severin alături de campionii performanţei

Joi, 2 februarie 2012, la sediul Primăriei Văliug a avut loc o conferinţă de presă, care a avut drept scop prezentarea sponsorului CEZ România, care a sprijinit logistic clubul „panzerelor” din Văliug, cu echipament în valoare de 4700 de euro, constând în trening de prezentare, tricouri şi şort de joc, jambiere, ghete, foiţe de vânt şi zece mingi de joc. Echipamentul de joc este înscripţionat cu numere de la 1 la 25, cu numele echipei şi al sponsorului.

Angelica BARBU – şefa departamentului PR& Brand CEZ România „ Avem în rândul nostru invitaţi importanţi ai administraţiei locale şi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal, lucru care pe noi TMK Hydroenergy Power, ne onorează în mod deosebit şi le mulţumim pentru prezenţă, dar şi oameni care au făcut posibil ca echipa să existe şi să aibe succes. Este vorba de domnul preşedinte Adrian Tiuch şi nu în ultimul rând cde domnul viceprimar Sorin Blaga. Deşi nu sunt de-al locului, am aflat că cele mai importante contribuţii ca echipa să existe le-a avut primăria şi managementul echipei de la acest moment.”

Costinel RISTACHE –preşedintele AJF Caraş-Severin: „Această acţiune face parte din a patra serie a demersului de responsabilitate socială a grupului CEZ în România. Pe lângă faptul că noi săptămâna aceasta ne-am mai întâlnit cu ocazia dotării Spitalului Judeţean în cadrul acestor acţiuni suportate de grupul CEZ. Au mai fost acţiuni culturale la festivalul internaţional „Porţile Poeziei” şi dotările de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8 din Reşiţa. Sunt acţiuni sociale, acţiuni culturale, şi iată astăzi şi acţiuni sportive şi sper ca împreună cu sprijinul administraţiei să nu fie ultimul gen de acţiune. Dumneavoastră (nr. către Daniel Răduţ)  vă mulţumesc în numele administraţiei ,că aţi cuprins toate zonele de activitate ale judeţului Caraş-Severin. Din punct de vedere al demersului sportiv, ne bucurăm că sunteţi aproape de echipa AS Semenicul Văliug, pe care ne-am dori să devină un Nottingham Forest al României. Spun asta pentru că au parcurs etapă cu etapă, începând de la liga a cincea. Au avut un traseu ascendent de excepţie, au promovat în liga a IV-a şi chiar mi s-a părut destul de modest obiectivul propus pentru acest an, de menţinere în liga a IV-a, comparativ cu valoarea şi  seriozitatea cu care echipa tratează activitatea fotbalistică. Semenicul Văliug este una dintre cele mai serioase echipe din punct de vedere al colaborării cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Cel puţin, de când am preluat Asociaţia Judeţeană de Fotbal, am încercat şi reuşit să creştem standardele de calitate în relaţiile cu echipele  şi în relaţia cu Federaţia Română de Fotbal. Cred că suntem printre cei mai apreciaţi la nivel de federaţie, tocmai prin situaţiile şi documentele pe care le trimitem, prin colaborarea cu federaţia, cu toate direcţiile şi compartimentele sale. La toate întâlnirile federale am fost apreciaţi şi-n plen pentru standardul de calitate pe care-l parcurgem la asociaţie, al documentelor şi al colaborării cu FRF. Am colegi de la celelalte judeţe, inclusiv feed-backul de la antrenorii federali zonali, care ne solicită să-i sprijinim la implementarea de formulare tipizate, ceea ce ne onorează.
    Ţin să vă mulţumesc pentru implicarea în activitatea sportivă şi administrativă a judeţului Caraş-Severin, ceea ce dovedeşte că investiţiile care le-aţi făcut în judeţul nostru sunt investiţii de durată, investiţii ca valoare materială şi morale deosebite. Sper ca această colaborare sa noastră să dureze cât mai mult timp.”

Sorin Blaga – viceprimar Văliug: „Pentru mine nu a fost greu acest proiect, având asemenea oameni lângă noi. Vreau să spun că vrem să ajungem mai sus de Nottingam Forest, să fim ca Manchester United! Băieţii sunt foarte serioşi. Sunt bucuros că suntem toţi aici. La început, mi s-a părut ca un fel de glumă, când preşedintele Adi Tiuch mi-a vorbit de acest proiect, de sponsorizare. Chiar am crezut că sunt la „Candid Camera -camera ascunsă”, că băieţii vor să-mi facă o farsă! Ne bucurăm că totul este foarte serios, că vă avem în curtea noastră şi vă asigurăm că o să aveţi din partea noastră tot suportul. Totul depimnde foarte mult de ei, de echipă, dacă vor să continue. Anul acesta sper să fie unul ca anul trecut, cu realizări. Am terminat vestiarele, să continuăm cu modenizarea bazei. Din partea noastră, Eugen şi Adi ştiu ce au de făcut, o să-i ajutăm să realizeze mai mult. Să trecem împreună peste greutăţi. Vă spun sincer, am crezut în ei, dar eu unul nu credeam că vom promova. Le-am şi spus la începutul reînfiinţării echipei: „Bine, băieţi... Haideţi să vedem cum este. Acum, discutam să rămânem în divizie şi sunt semne că o să terminăm printre primii.” Echipa a promovat la pas. Anul acesta ne-am propus să ne menţinem  şi eu ştiu, sperăm ca la anul, să promovăm din nou. Totul depinde numai de băieţi, de pregătirea lor, chiar dacă sunt sponsorizaţi. Sunt echipe care au milioane de euro şi nu joacă conform aşteptărilor şi alte echipe care fac minuni cu investiţii mai modeste.”

Adrian Tiuch – preşedinte AS Semenicul Văliug: „Conducerea echipei noastre prin vocea team managerului, Eugen Bărleanu, al preşedintelui onorific Costel Brătulescu, al vicepreşedintelui Crintian Faracea şi eu, preşedimnte, Adrian Tiuch, doreşte să mulţumească tuturor celor care astăzi sunt alături de noi. Sper să mergem împreună şi-n continuare şi va fi totul din ce în ce mai bine. Dorim să mulţumim în mod special Primăriei şi Consilului Local Văliug, domnilor consilieri, pentru faptul că au susţinut echipa, ne-au ajutat foarte mult. Au fost lucrări la stadion şi mai este de muncă, la terenul de fotbal şi la vestiar, pe care ni-l dorim profesionist. Sperăm ca împreună cu noul sponsor, să aducem şi alţi sponsori alături de echipă, să facem o echipă comnpetitivă şi efectiv să fim acolo sus, între echipele fruntaşe ale judeţului. Odată cu acest contract de sponsorizare, Văliugul va arăta impecabil din punct de vedere organizatoric şi bineînţeles al ţinutei. Ţin să-i mulţumesc din suflet d-lui director Daniel Răduţ şi întereg grupului CEZ.”

Daniel Răduţ – director General TMK Hydroenergy Power: „Suntem o firmă a grupului CEZ şi mă bucur să ne aflăm astăzi aici, la Văliug, la acest eveniment frumos. Grupul CEZ în România împărtăşeşte grija pentru o viată mai bună în judeţele în care opereaza, iar sportul este una dintre directiile in care ne-am indreptat permanent atentia in toate judetele in care ne derulam activitatea. Ne bucurîm că am găsit în judeţul Caraş-Severin această echipă Semenicul Valiug, în care noi credem, o echipă cu suflet mare, despre care avem convingerea că-şi doreşte performanţa. În acest fel împărtăşim una dintre valorile fundamentale ale grupului nostru, performanţa în tot ceea ce facem. Sper din tot sufletul ca la anul pe vremea aceasta să putem spune că am mai săltat o ligă sau că suntem în vârful celei existente  astăzi. Nu suntem aici pentru termen scurt, noi vorbim despre parteneriate şi proiecte sociale. Am convingerea cîă vom dezvolta acest parteneriat, fie că vorbim despre sport, cultură sau sănătate şi vom găsi împreună astfel de momente frumoase."            
 

În cadru festiv, dl. Costinel Ristache preşedinte al AJFCS a acordat diplomă de excelenţă grupului CEZ din România pentru contribuţia deosebită adusă la promovarea imaginii fotbalului cărăşean.
    

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP