COMISIA DE DISCIPLINA !

17 Mai 2017, la ora 23:25 / Publicat în Comunicate AJF de Silvia Sabolovits Monica / 383 vizualizări

COMISIA DE DISCIPLINA !

Intruniti in sedinta ordinara din data de  17.05.2017  , Comisia de Disciplina AJF CS , a hotarat urmatoarele :

   1. Sanctionarea jucatorului Iancu Alexa , de la echipa  CSS Caransebes , cu suspendare  1 ( unu ) joc , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 10 lei. Totodata, i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii.  Obligarea, in solidar, a echipei  CSS Caransebes la plata penalitati aplicate jucatorului .  

   2. Sanctionarea jucatorului Mladen Milan Andrei , de la echipa  AS Vointa Sosdea , cu suspendare  1 ( unu ) joc , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 15 lei. Totodata, i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii.  Obligarea, in solidar, a echipei  AS Vointa Sosdea la plata penalitati aplicate jucatorului .  

   3. Sanctionarea jucatorului Vuia Cristian Gabriel , de la echipa  AS Vointa Sosdea , cu suspendare  1 ( unu ) joc , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 15 lei. Totodata, i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii.  Obligarea, in solidar, a echipei  AS Vointa Sosdea la plata penalitati aplicate jucatorului .  

   4. Sanctionarea jucatorului Bona Nicolae Daniel , de la echipa  ACF Viitorul Caransebes , cu suspendare  2 ( doua ) jocuri , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 100 lei. Totodata, i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii.  Obligarea, in solidar, a echipei  ACF Viitorul Caransebes la plata penalitati aplicate jucatorului .  

   5. Sanctionarea echipei AS Era Club Comexim Caransebes  cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3 - 0 , partida  FCS Bistra Glimboca - AS Era Club Comexim Caransebes , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de  400 lei . 

 6. Sanctionarea echipei AS Vointa Racasdia cu aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de  300 lei . 

 7. Comisia de Disciplina AJF C-S amana judecarea cazului ACS Rapid Buchin - AS Oravita  pentru data de 31.05.2017 , ora 12:00  , punand in vedere somnului Dragu Ghena sa se prezinte in fata comisiei .

     COMISIA DE DISCIPLINA AJF C-S .

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP