Comisia de Disciplina AJF CS

09 Octombrie 2014, la ora 23:26 / Publicat în Comunicate AJF de Silvia Sabolovits Monica / 163 vizualizări

Comisia de Disciplina AJF CS

 Intruniti in sedinta ordinara din data de 08.10.2014 , Comisia de Disciplina din cadrul AJF CS a hotarat urmatoarele :

Liga a V a 

 1. Sanctionarea domnului Gheorghe Racolta de la echipa AS Gmirak Berzovia cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 40 lei.

 2. Sanctionarea jucatorului Turcu Lucian de la echipa AS Ramna 2000 cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 15 lei.

 3. Sanctionarea jucatorului Vuia Cristian de la echipa AS Vointa Sosdea cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 15 lei .

 4. Sanctionarea jucatorului Micu Dumitru de la echipa AS Bucosnita cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 15 lei .

 5. Totodata li se interzice celor sanctionati accesul la vestiare si pe banca de rezerve pe toata durata suspendarii .

 6. Obligarea in solidar a echipelor AS Gmirak Berzovia , AS Ramna 2000 , AS Vointa Lupac si AS Bucosnita la plata amenzilor aplicate jucatorilor si oficialilor  lor . 

Liga a IV a 

 1. Sanctionarea jucatorului Dovlete Sevastian Florin de la echipa FCS Bistra Glimboca cu suspendare 2 (doua) etape , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 100 lei .

 2. Sanctionarea jucatorului Corneanu Sebastian Nicolae de la echipa AS Ad Mediam Mehadia cu suspendare 3 (trei) etape , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 150 lei .

 3 . Sanctionarea delegatului Panduru Marius de la echipa AS Ad Mediam Mehadia cu suspendare 2 (doua) luni , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 100 lei .

 4. Totodata , li se interzice celor sanctionati accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii.

 5. Obligarea in solidar a echipelor FCS Bistra Glimboca si AS Ad Mediam Mehadia la plata amenzilor aplicate jucatorilor si oficialilor lor.

 6. Sanctionarea echipei AS Ad Mediam Mehadia cu amenda in cuantum de 150 lei .

Juniori C

 1. Sanctionarea jucatorului Ursu Robert Constantin de la echipa AS Oravita cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei amenzi in cuantum de 10 lei .Totodata , se va interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

 2. Obligarea in solidar a echipei AS Oravita la plata penalitatilor aplicate jucatorului .

 

COMISIA DE DISCIPLINA AJF CS

  

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP