Comisia de Disciplina AJF CS

06 Noiembrie 2014, la ora 00:18 / Publicat în Comunicate AJF de Silvia Sabolovits Monica / 100 vizualizări

Comisia de Disciplina AJF CS

 Intruniti in sedinta ordinara din data de 05.11.2014, Comisia de Disciplina din cadrul AJF CS , a hotarat urmatoarele :

           Liga a IV a :

 1.   Sanctionarea echipei ACS Otelu Rosu cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3-0 ( meciul AS Rapid Buchin - ACS Otelu Rosu) si o penalitate sportiva in cuantum de 600 lei.

 2.   Sanctionarea echipei AS Agmonia Zavoi cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3-0 ( meciul ACS Nera Bozovici - AS Agmonia Zavoi ) si o penalitate sportiva in cuantum de 600 lei.

 3.   Sanctionarea echipei AS Hercules Baile Herculane cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3-0 (meciul AS Rapid Buchin - AS Hercules Baile Herculane ) si o penalitate sportiva in cuantum de 600 lei .

 4.   Sanctionarea jucatorului Stroiescu Radulescu Zaharia Emanuel , de la echipa ACS Otelu Rosu , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 30 lei .

 5.   Sanctionarea jucatorului Nicolici Silviu Sava , de la echipa AS Vointa Lupac , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 30 lei.

 6.  Sanctionarea jucatorului Epure Ciprian Andrei , de la echipa AS Ad Mediam Mehadia , cu suspendare 4 (patru) etape , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 300 lei .

 7.   Totodata se interzice celor suspendati accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii lor .

 8.   Obligarea in solidar a echipelor ACS Otelu Rosu , AS Vointa Lupac , AS Ad Mediam Mehadia la plata penalitatilor aplicate jucatorilor lor .

 

            Liga a V a :

 1.   Sanctionarea echipei AS Banatul Ocna de Fier cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3-0 ( meciul AS Viitorul Vermes - AS Banatul Ocna de Fier ) si o penalitate sportiva in cuantum de 400 lei .

 2.   Sanctionarea jucatorului Dumitru Ioan Adi , de la echipa AS Minerul Dognecea , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 15 lei .

 3.   Sanctionarea jucatorului Fidler Iulian Eduard , de la echipa AS Vointa Lupac II , cu suspendare de 2 (doua) etape , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 70 lei .

 4.   Totodata se interzice celor suspendati accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii.

 5.   Obligarea in solidar a echipelor AS Minerul Dognecea si AS Vointa Lupac II la plata penalitatilor aplicate jucatorilor lor .

 6.   Analiza incidentelor petrecute la meciul AS Minerul Dognecea cu AS Vointa Sosdea a fost amanata pentru sedinta din data de 11.11.2014 .

 

            Juniori  C :

 1.   Sanctionarea jucatoruli Ciosa Florin Nicusor , de la echipa ACS Nera Bozovici , cu suspendare de 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 10 lei .Totodata i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

 2.   Obligarea in solidar a echipei ACS Nera Bozovici la plata penalitati aplicate jucatorului .

 3.   Sanctionarea echipei ACS Nera Bozovici cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3-0 (meciul AS Granitul Surduc - ACS Nera Bozovici ) si o penalitate sportiva in cuantum de 150 lei .

 

               Juniori  D :

 1.   Sanctionarea echipei AS Hercules Baile Herculane cu forfait , respectiv pierderea meciului cu 3-0 (meciul CS FC Caransebes - AS Hercules Baile Herculane ) si o penalitate sportiva in cuantum de 150  lei.

 

              Juniori  E :

 1.   Sanctionarea jucatorului Darnea Razvan , de la echipa Scoala de Fotbal Nicolae Chirila Oravita , cu suspendare 2 (doua) etape , precum si aplicarea unei penalitati in cuantum de 100 lei . Totodata se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

 2.   Obligarea in solidar a echipei Scoala de Fotbal Nicolae Chirila Oravita la plata penalitati aplicate jucatorului .

 

               COMISIA DE DISCIPLINA AJF CS .

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP