Comisia de Disciplina AJF CS

25 Noiembrie 2014, la ora 15:14 / Publicat în Comunicate AJF de Silvia Sabolovits Monica / 70 vizualizări

Comisia de Disciplina AJF CS

 Intuniti in sedinta ordinara din data de 25.11.2014 , Comisia de Disciplina din cadrul AJF CS a hotarat urmatoarele :

            Liga a IV a :

    1.   Sanctionarea domnului Tanasa Laurentiu Marian , de la echipa AS Vointa Racasdia , cu suspendare 2 (doua) etape , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 100 lei . Totodata i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

   2.   Obligarea in solidar a echipei AS Vointa Racasdia la plata penalitatii aplicate domnului Tanasa Laurentiu Marian .

 

            Liga a V a :

   1.   Sanctionarea jucatorului Fidler Iulian Eduard , de la echipa AS Vointa Lupac , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 15 lei . Totodata i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

   2.   Obligarea in solidar a echipei AS Vointa Lupac la plata penalitatii aplicate jucatorului .

   3.   Sanctionarea jucatorului Vernichescu Florin Romica , de la echipa AS Bucosnita , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 15 lei . Totodata i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

   4.  Obligarea in solidar a echipei AS Bucosnita la plata penalitatii aplicate jucatorului .

   5.   Pentru cazul AS Foresta Armenis - AS Vointa Ilova , Comisia de Disciplina , emite Incheierea de sedinta prin care amana pronuntarea pentru data de 03.12.2014 si totodata pune in vedere echipei AS Vointa Ilova sa prezinte in fata comisiei pe jucatorul Popa Mihai Florin cu actele de identificare .

 

         Juniori   C :

        Sanctionarea echipei FCS Bistra Glimboca cu forfait ( meciul : AS Timisul Slatina Timis - FCS Bistra Glimboca ) , repectiv pierderea meciului cu 3 - 0 , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 225 lei .

 

                COMISIA DE DISCIPLINA AJF CS .

 

       

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP