Comisia de Disciplina AJF CS

03 Decembrie 2014, la ora 09:31 / Publicat în Comunicate AJF de Silvia Sabolovits Monica / 57 vizualizări

Comisia de Disciplina AJF CS

 Intruniti in sedinta ordinara din data de 02.12.2014 , Comisia de Disciplina din cadrul AJF CS , a hotarat urmatoarele :

                  Liga a IV a :

   1.   Sanctionarea jucatorului Koschling Gusti Laurentiu , de la echipa ACS Nera Bozovici , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 30 lei . Totodata se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

   2.   Obligarea in solidar a echipei ACS Nera Bozovici la plata penalitatii aplicate jucatorului .

   3.   Sanctionarea jucatorului Fomitescu Matei , de la echipa CS Muncitorul Resita , cu suspendare 2 (doua) etape , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 100 lei . Totodata se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

   4.   Obligarea in solidar a echipei CS Muncitorul Resita la plata penalitatii aplicate jucatorului .

 

                   Liga a V a :

   1.   Sanctionarea jucatorului Nedelea Ionut Alexandru , de la echipa AS Banatul Ocna de Fier , cu suspendare 1 (una) etapa , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 15 lei .Totodata se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii lui .

   2.   Obligarea in solidar a echipei AS Banatul Ocna de Fier la plata penalitatii aplicate jucatorului .

   3.   Sanctionarea jucatorului Nicolici Silviu Sava , de la echipa AS Vointa Lupac , cu suspendare 2 (doua) etape , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 150 lei . Totodata se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerva pe toata durata suspendarii .

   4.   Obligarea in solidar a echipei AS Vointa Lupac la plata penalitatii aplicate jucatorului .

 

                 Cupa Romaniei :

   1.   Sanctionarea echipei AS Luceafarul Petnic cu forfait ( meciul AS Foresta Armenis - AS Luceafarul Petnic ) , respectiv pierderea meciului cu 3-0 , precum si aplicarea unei penalitati sportive in cuantum de 400 lei .

 

               COMISIA DE DISCIPLINA AJF CS .

        

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP