Comunicat de presă - Aprecieri din partea Scolii Federale de Antrenori

11 Iulie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 86 vizualizări

Comunicat de presă - Aprecieri din partea Scolii Federale de Antrenori

         Astăzi, 11 iulie 2012, pe adresa Asociaţiei Judeţene de Fotbal a fost sosit un feed-back transmis de către conducerea Şcolii Federale de Antrenori, prin profesorul Dan Apolzan.  Adresa SFA scoate încă odată în evidenţă, dacă mai era cazul, modul profesionist  în care AJF Caras-Severin îşi desfăşoară activitatea şi faptul că Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin este considerată elitistă de către conducerea FRF.

   În adresa semnată de către Dan Apolzan, domnul director al Şcolii Federale de Antrenori, se precizează: „Prin această scrisoare, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez, sincere felicitări şi mulţumiri pentru sprijinul acordat, precum şi excelenta colaborare pe care aţi avut-o cu Şcoala Federală de Antrenori, în organizarea cursului de la Reşiţa. Îmi exprim speranţa, că şi în continuare, veţi da dovadă de acelaşi profesionalism, şi totodată, reuşita acestei acţiuni ne facem să credem că vom continua colaborarea începută cu dumneavoastră, asigurându-vă, încă odată, de aleasa mea consideraţie.

         La iniţiativa preşedintelui AJFCS, dl. Costinel Ristache, Cursul de reînnoire şi perfecţionare a antrenorilor care deţin licenţa  A şi B UEFA, din zona Banat-Oltenia a avut loc în data de 09 aprilie 2012, în Sala Amfiteatru a Universităţii „Eftimie Murgu" din Reşiţa. Cursul s-a desfăşurat sub logoul “Cine încetează să fie mai bun, în curând încetează să fie bun” şi a fost coordonat de însuşi directorul Şcolii Federale de Antrenori, dl. Dan Apolzan. La curs au participat 162 de antrenori posesori ai licenţelor A şi B UEFA din judeţele: Arad, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Olt şi Timiş. Lectorii cursului au fost dl. Dan Apolzan , Directorul Şcolii Federale de Antrenori, dl. Sorin Colceag, referent SFA, dl. Mitică Uzunea, referent SFA.
       Domnul Costinel Ristache, prin exemplul personal, a asigurat lectorilor Scolii Federale de Antrenori, întregul suport logistic pentru o organizare de excepţie a cursului de reînnoire şi perfecţionare a antrenorilor care deţin licenţa  A şi B UEFA. „Prin această nouă adresă se demonstrează că profesionalismul nostru la nivel de asociaţie este recunoscut şi apreciat. Domnul Dan Apolzan şi echipa dumnealui de proiect au rămas impresionaţi încă din iulie de spiritul organizatoric şi de profesonalismul echipei mele. A fost o mândrie pentru noi, bănăţenii de la munte, să adunăm la un loc atât „spuma” universitară a formatorilor de antrenori intelectuali ai României, cât şi cei mai capabili antrenori din Banat (Arad, Caraş-Severin, Timiş), Ardeal (Hunedoara) şi Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinţi,Olt). Judeţul nostru  este în prezent  unul extrem de activ la nivel de Federaţie, atât prin foştii fotbalişti, glorii naţionale, care fac cinste în prezent  fotbalului românesc, antrenori de echipe campioane ale României,  iar viitorul este asigurat mai ales la nivel de  conducători de cluburi, cum este cazul lui Cristi Bobar. Din discuţiile purtate cu dl. Director Dan Apolzan a reieşit faptul că judeţul nostru stă foarte bine la nivelul antrenorilor calificaţi, având antrenori calificaţi la toate nivelele începând cu licenţă UEFA Pro Elite şi terminând cu cei 33 de antrenori cu licenţă C UEFA.”

În încheiere, preşedintele AJFCS  a dorit să le mai mulţumească încă odată instituţiilor care au contribuit la bunul mers la organizării de la Reşiţa: „Profit de ocazie să le mulţumesc încă odată instituţiilor care s-au constituit ca parte suport a sprijinirii  acestui proiect: Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa – pentru sala de curs –„Aula nr. 1” pusă la dispoziţie cu toată logistica audio-video ultramodernă, Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi lui Cristian Bobar, preşedintele lui CSM Şcolar Reşiţa. Vreau să spun că după această acţiune, în returul campionatului 2011-2012, m-am întâlnit la partidele unde am fost delegat, cu diferiţi antrenori care au fost la curs şi ne-au felicitat încă odată în mod deosebit pentru organizare.      


  

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP