Comunicat de presa - Adunare Generala Extraordinara

25 Iulie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 82 vizualizări

Comunicat de presa - Adunare Generala Extraordinara

        

            Marţi, 24 iulie 2012, a avut loc la Reşiţa, Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, care a avut două puncte pe ordinea de zi:

1.     Modificarea statutului AJF Caraş-Severin în sensul readaptării lui la solicitările FRF şi UEFA.

2.     Alegerea unui nou reprezentant al echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv al AJF Caraş-Severin.

 În urma analizelor realizate la nivel federal, AJF Caraş-Severin a fost solicitată în data de 23 mai 2012 să efectueze modificarea unor articole din statutul AJFCS, în sensul readaptării lor la solicitările FRF şi UEFA.

Referitor la punctul doi al şedinţei, domnul Viorel Lolea a fost până la data şedinţei din 24 iulie 2012, reprezentantul echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv al AJFCS. Domnul Viorel Lolea şi-a pierdut această calitate de reprezentant al echipelor de liga a IV-a in Comitetul Executiv, odată cu promovarea  echipei CS Muncitorul Reşiţa în liga a III-a.

         Lucrările şedinţei au fost conduse de către preşedintele AJFCS, dl. Costinel Ristache, care a dorit, printre altele, să le mulţumească celor 41 de membri afiliaţi prezenţi la şedinţă, pentru  prezenţa masivă a delegaţilor.

În deschiderea şedinţei, dl. Costinel Ristache, în plenul şedinţei, a dat citire adresei emise de către Direcţia Juridică a FRF, din 23 mai 2012, în care se solicita AJF-ului cărăşean să opereze de îndată câteva modificări la statutul AJFCS.

În urma votului delegaţilor echipelor, în unanimitate, s-au votat modificările solicitate de către FRF, referitoare al art. 10 – Afilierea, pct. 4, art. 18 – Dizolvarea unui memebru AJF, art. 19 – Organismele membrilor afiliaţi, chestiune legate de art. 26 – Convocarea Adunării Generale Extraordinare, art. 27 – Cvorum, art. 28 – Hotărările Adunării Generale ale AJFCS şi art. 40 – Comisii Judeţene.  

 Domnul Adrian Ciocan, reprezentantul echipei Gloria Reşiţa la şedinţă,  a fost ales şi reprezentantul echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv al AJFCS, de către delegaţii înscrişi în campionatul judeţean Liga a IV-a Caraş-Severin.

 În finalul şedinţei, domnul preşedinte Costienl Ristache a mulţumit delegaţilor prezenţi la şedinţă pentru participare şi a declarat: „Am dorit să le mulţumesc în mod deosebit delegaţilor echipelor din campionatele judeţene pentru prezenţa la şedinţă. A fost o şedinţă cu o  participare foarte bună a membrilor afiliaţi, cu peste 85%, ceea ce ne demonstrează încă odată că membrii afiliaţi au înţeles importanţa creării unor statute şi regulamente moderne, care să stea la baza progresului fotbalului judeţean.”

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP