Convocare Adunare Generala Ordinara - 13 februarie 2015

26 Ianuarie 2015, la ora 16:10 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 61 vizualizări

Convocare Adunare Generala Ordinara - 13 februarie 2015

 În atenţia:

MEMBRILOR  AFILIAŢI  AI  ASOCIAŢIEI  JUDEŢENE DE FOTBAL CARAŞ-SEVERIN

 I.                   Vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile art. 25, alin. 2 şi 3 din Statutul AJFCS, Comitetul Executiv a hotărât, în şedinţa sa din data de 23 ianuarie 2015, convocarea Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin pentru ziua de 13 februarie 2015, ora 14,00, la Restaurantul „Bussines Club” din Reşiţa, cu următoarea ordine de zi:       

a.            Constatarea întrunirii cvorumului;

b.            Aprobarea Ordinii de zi;

c.             Alocuţiunea preşedintelui AJFCS;

d.            Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului –verbal oficial;

e.             Afilierea sau dezafilierea unor membri;

f.              Prezentarea Raportului Comitetului Executiv, Comisiilor şi a Administraţiei AJFCS, pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală;

g.            Prezentarea balanţei de venituri-cheltuieli pe anul 2014, aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv;

h.            Prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori pentru anul 2014 şi aprobarea acestuia prin vot;

i.              Prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi a bugetului anual de venituri şi cheltuieli;

j.              Alegerea  reprezentantului echipelor de liga a IV-a și a celui cu activitate exclusivistă de juniori în Comitetul Executiv al AJFCS.

k.            Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Ordinare a AJFCS din data de 13 februarie 2015.

l.              Diverse.

 

II.  1. În vederea bunei pregătiri a Adunării Generale este necesar să transmiteţi, în scris, la Secretariatul General al AJFCS, până pe data de 11 februarie 2015 (conform art. 23. Voturi, delegati, alin. 3.):

*                   Numele şi prenumele delegatului oficial care participă la Adunarea Generală, funcţia pe care o deţine în cadrul unităţii dumneavoastră şi documentele (în copie) care atestă respectiva sa calitate.

*                   Eventualele observaţii pe care le aveţi privind, exclusiv, conţinutul documentelor transmise dumneavoastră, specificând materialul la care vă referiţi şi, după caz, articolul, aliniatul, textul pe care îl propuneţi.

 

2. Precizăm faptul că delegatul oficial desemnat de dumneavoastră trebuie să se prezinte la Adunarea Generală cu un document de identitate (buletin/carte de identitate) şi mandat scris (delegaţie) din care să rezulte calitatea legală în vigoare certificată de ultima Adunare Generală a structurii sportive pe care o reprezintă - în cazul funcţiilor eligibile. În situaţia în care delegatul oficial al unităţii dumneavoastră este o persoană cu funcţie executivă administrativă (neeligibilă) se va specifica decizia administrativă a celor în drept.

 

3. În temeiul art. 25, alin. 5 din statul FRF şi art. 23, alin. 3, 4 şi 5 din statutul AJFCS, membrii afiliaţi pot fi reprezentaţi la Adunarea Generală doar de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere (de regulă preşedinte, secretar general sau funcţii echivalente) în cadrul respectivei persoane juridice de cel puţin 6 luni şi numele acesteia a fost comunicat în documentele transmise către AJF cum ar fi: cerere de afiliere, cerere de înscriere în competiţii, etc. 

 

4. Menţionăm faptul că, în conformitate cu prevederile art. 23, art. 6 din statutul AJFCS, membrii Comitetului Executiv nu pot reprezenta, ca delegaţi, clubul/asociaţia judeţeană de fotbal din care fac parte şi nici nu au drept de vot în Adunarea Generală. În consecinţă cluburile/asociaţiile judeţene aflate în această situaţie trebuie să desemneze un alt delegat oficial care să le reprezinte la Adunarea Generală, cu drept de vot.

 

   Presedinte AJFCS                                           Secretar General

    Viorel LOLEA                                                                      Daniel SURDU

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP