Cupa de Iarnă - AJF CS- ediţia 2012

19 Februarie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 122 vizualizări

Cupa de Iarnă - AJF CS- ediţia 2012

 Cupa de Iarnă AJF Caraş-Severin -ediţia 2012 la fotbal în sală se desfăşoară în sala de sport a Liceului de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa în perioada 18 şi 19 februarie.

La startul competiţiei participă  cincisprezece echipe, din care  şapte sunt  echipe de liga a IV-a,   patru echipe de liga a V-a şi echipa ”Profesorii” care a avut statutul de invitată, în baza sprijinului acordat de conducerea Liceului „Sabin Păuţa” din Reşiţa, prin dl. director Nicolae Ungar, la reuşita acţiunii.

Echipele de liga a IV-a, CS Muncitorul Reşiţa şi AS Semenicul Văliug s-au înscris cu două formaţii, în timp ce din liga a V-a, zona Reşiţa, AS Croaţia Clocotici a decis şi ea să trimit în „focuri” două teamuri.

 Pentru fluidizarea compoetiţiei s-au organizat două tururi preliminare, eliminatorii şi în care s-au înregistrat următoarele rezultate:

Turul I

AS Voinţa Lupac – AS Semenicul Văliug II               10-0

AS Semenicul Văliug I – AS Viitorul Târnova                      11-1

AS Berzasca – AS Croaţia Clocotici                         5-2

Profesorii – Voinţa Răcăşdia                                     12-7

Muncitorul I Reşiţa – Croaţia Clocotici                               15-1

Prolaz Caraşova – Partizan Nermed                            6-1

Minerul Dognecea – Muncitorul II Reşiţa                               1-5

Echipa Metalul Bocşa s-a calificat direct în turul II.

În turul II s-au înregistrat rezultatele:

Voinţa Lupac – Semenicul Văliug I     4-1

AS Berzasca – Profesorii                   5-8 pe teren (la masa verde s-a decis 3-0 pentru Berzasca, întrucât în echipa profesorilor a jucat şi Leontin Doană, antrenorul formaţiei de liga a treia CSM Şcolar Reşiţa)

Muncitorul I – Prolaz Caraşova         2-0

Muncitorul II – Metalul Bocşa           6-2

Cele patru echipe calificate în etapa finală a competiţiei,  CS Muncitorul I şi CS Muncitorul II, AS Berzasca şi AS Voinţa Lupac s-au întâlnit i în sistem campionat, fiecare cu fiecare, duminică, 19 februarie 2012.

Ora 9, 00         Voinţa Lupac – Muncitorul II        4-1

Ora 9.50,         AS Berzasca – Muncitorul I          3-3; şi 2-4 după lovituri de departajare

Ora 11, 00       Voinţa Lupac – Muncitorul I         6-1

Ora 11.50,       AS Berzasca – Muncitorul II        3-5

Ora 13, 00       AS Berzasca – Voinţa Lupac       2- 4

Ora 13.50,       Muncitorul II – Muncitorul I           2-4

În jurul orei 14.45  va avea loc festivitatea de premiere.

La competiţie au drept de joc jucătorii legitimaţi la echipa respectivă, indiferent dacă au sau nu viza anuală pentru anul 2012. În cazul, cluburilor sau asociaţiilor, care şi-au înscris câte două echipe în competiţie, s-a aplicat  regula ca jucătorii să evolueze numai la echipa la care s-a înscris de la bun început.

Partidele au fost arbitrate de către: Adrian Baghiu, Robert Bucovinski şi Rafael Lupu.  

Ar mai fi de remarcat faptul că echipele AS Voinţa Răcăşdia şi AS Berzasca, echipe care s-au încumetat să participe în competiţie, făcând deplasări destul de lungi. Mai mult, jucătorii Răcăşdiei, chiar dacă au fost eliminaţi încă din primul tur preliminar, au rămas în continuare la turneu şi au urmărit, din tribună multe meciuri ale turneului.

Din partea AJF Caraş-Severin, au participat vicepreşedintele AJFCS, d-nul Nicodim MACARIE, Petru HERGHELEGIU – preşedinte Comisie Competiţii, Milică PĂUNESCU, Mircea MEDAR şi Florin ŞTIUBE .

S-au acordat cupe şi diplome echipelor de pe podium,iarfiecare echipă participantă a primit diplomă de participare.

1. Voinţa Lupac.

2. CS Muncitorul 2

3. CS Muncitorul 1

Domnul medic sportiv Ioan ŞERBESCU a primit din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, premiu de excelenţă pentru contribuţia deosebită, pe care a adus-o la promovarea fotbalului judeţean., cât şi a sportului cărăşean în lume, fiind timp de un deceniu şi medic coordonator al lotului naţional de gimnastică masculină. 

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, dl. Costinel RISTACHE  a ţinut să felicite toate echipele participante la competiţie şi care au dat competiţiei o ţinută deosebită. S-au înscris în competiţie cincisprezece echipe, din care doar trei au fost din Reşiţa şi celelate din tot judeţul. Mă bucur să constat că au existat în competiţie şi echipe de liga V-a. Doresc să felicit în mod special echipa din Berzasca şi Voinţa Răcăşdia, care au arătat cât de mare este pasiunea pentru fotbal în localităţile care le reprezintă, prin distanţele lungi pe care le-au avut de străbătut. Echipa din Berzasca a făcut practic 600 de kilometri în două zile pentru a participa la competiţie. Felicit de asemenea echipele din Dognecea, Caraşova, Nermed, Bocşa, Tărnova, precum şi echipele din Văliug, Clocotici. Câştigătoarei turneului Voinţa Lupac şi celor două echipe de pe podium, ale Muncitorul Reşiţa le doresc să obţină performanţe mult mai mari, pe măsura calităţii oamenilor de la echipele lor.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP