Cursul pentru obtinerea licentei instructor C UEFA

22 August 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 104 vizualizări

Cursul pentru obtinerea licentei instructor C UEFA

În urma solicitării AJF Caraş-Severin privind derularea unui nou curs licenţă C UEFA, Şcoala Federală de Antrenori a stabilit că în cursul lunii martie 2013 va fi deschisă sesiunea de cursuri C UEFA - promoţia 2013.
Responsabil proiect SFA este Dumitru Uzunea - referent.

Drept urmare, perioada de înscriere a candidaţilor la cursul C UEFA se prelungeşte până la 20 decembrie 2012.

Excepţie de la regulă fac echipele  nou promovate/înscrise în competiţile AJFCS, care nu au încă un antrenor cu minim licenţă C UEFA. Echipele trebuie să depună la secretariatul AJFCS, dosarul de înscriere la curs a antrenorului, până la data disputării primei etape.

Echipele de liga a IV-a şi a V-a, care nu au încă un antrenor calificat, minim licenţă C UEFA, sunt obligate de Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice - AJFCS- ediţia 2012-2013 să-şi înscrie candidaţi la curs.

Candidaţii înscrişi la examenul de admitere C UEFA sesiunea 2013, prin depunerea dosarelor de înscriere la Secretariatul AJFCS, primesc automat drepturi similare cu antrenorii calificaţi C UEFA, până la data susţinerii examenului de admitere (martie 2013).

Documente necesare pentru înscriere:
-    Dosar plic;
-    Copie după actul de identitate;
-    Copie după diploma de bacalaureat;
-    Curriculum vitae;
-    Cazier;
-    Adeverinţă de la medic – clinic sănătos;
-    Taxa de participare: 150 lei.
 

Modelul de cerere pentru licenţa C UEFA este disponibil pe siteul AJFCS, la secţiunea: Asociaţia Judeţeană de Fotbal/formulare tipizate.

 



 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP