Hotărârea Comitetului de Urgență

21 Iulie 2020, la ora 12:22 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 413 vizualizări

Hotărârea Comitetului de Urgență

 

 Hotărârea  Comitetului de Urgență nr. 1 / 20  iulie 2020

 În conformitate cu dispoziţiile art. 43 din Statutul Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Comitetul de Urgenţă s-a întrunit în data de 20 iulie 2020.

 -         S-a luat act de situația epidemiologică din țară și județul Caraș-Severin;

-         Securitatea sănătății jucătorilor, ale staffului, oficialilor și ale tuturor persoanelor angrenate în organizarea unei competiții sportive;

-         Prevederile protocolului medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator;

-         Hotărârea nr. 2 a Comitetului Executiv din 2 iulie 2020, privind organizarea play-offului pentru desemnarea echipei campioane județene.

-         Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a analizat situația actuală din fotbalul amator și a dorit să stabilească echipa campioană pe criteriul meritului sportiv. În urma consultărilor avute cu membrii afiliați și cu cele  patru echipe implicate în play-off, AS Magica Caransebeș, AFC Voința Lupac, ACS Rapid Buchin și ACS Progresul Ezeriș, s-a luat prezentat hotărâre.

 

Comitetul de Urgență a decis cu majoritate de voturi, următoarele:

 1.     Omologează rezultatele și clasamentele ligii a IV-a AJF Caraș-Severin, prin desemnarea echipei ACS Progresul Ezeriș, campioana județeană a Ligii a IV-a Caraș-Severin ediția 2019-2020.

 2.     Comisia Competiții a AJF Caraș-Severin este desemnată să asigure suport în întocmirea diligențelor ACS Progresul Ezeriș pentru validarea participării la partidele de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, așa cum sunt ele prezentate în regulamentul competiției.

3. Omologează rezultatele și clasamentele ligii a V-a AJF Caraș-Severin, prin desemnarea echipei AS Voința Răcășdia, campioana județeană a Ligii a V-a Caraș-Severin ediția 2019-2020.

 

 Prezenta hotărâre se comunică,

 -         Membrilor Comitetului Executiv

-          Membrilor afiliați

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP