Programare vize anuale 2019

14 Ianuarie 2019, la ora 21:36 / Publicat în Comunicate AJF de Florin Stiube / 290 vizualizări

Programare vize anuale 2019

Comisia Competitii AJFCS vă prezintă anexat – Programarea echipelor la vizele anuale 2019 

 
Solicităm în mod respectuos ca membrii afiliaţi să respecte programarea la vizele anuale 2019, conform tabelului de mai jos.
 
 
Comisia Competitii AJFCS reaminteşte tuturor echipelor faptul că la efectuarea unei legitimari/ transfer este necesară prezentarea unei copii dupa actul de identitate al jucatorului de transferat, cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
 
Echipele vor prezenta obligatoriu tabele nominale cu datele jucătorilor (după modelul afişat pe site-ul AJF Caras-Severin) separat juniori,separat seniori și “Fișa clubului “actualizată. (site AJF-formulare).
 
ATENȚIE ! Pentru jucătorii care au terminat junioratul prezentați si 2 fotografii pentru preschimbarea carnetului de legitimare!
 
În situaţia în care echipele transferă jucători,vor prezenta acordul scris al echipei cedente în 4 (patru) exemplare semnate de toţi factorii implicaţi,inclusiv de părinţi (pentru copii şi juniorii sub 16 ani). Pentru sportivii veniţi din alte judeţe se vor prezenta la transferuri şi fişa sportivului.
 
Tabelul nominal cu datele jucatorilor trebuie sa cuprinda urmatoarele câmpuri:
 
Nr. crt./ Numele şi prenume jucator/ Prenume tată/Prenume mamă/Cod Numeric Personal/ Locul nasterii- Localitatea şi Judetul/Data naşterii –An-Luna-Zi/Nr. carnet/ Viza anuală.
 
 
 
Va rugam ca in momentul in care sunteti programat la vize, reprezentantul legal al clubului trebuie sa aiba stampila clubului asupra lui pentru actualizarea formularelor necesare. 
 
 FOARTE IMPORTANT!
Vizarea carnetelor de legitimare se face doar in perioada alocata clubului conform programarii.
Orice modificare a programarilor la vize  anuale se face in scris si se aproba doar de catre Secretarul General al AJF Caras-Severin.  
 
 
SECRETAR GENERAL AJFCS                                   COMISIA COMPETIŢII  AJFCS
Daniel George SURDU                                                     Antonie  Marcel BURTEA
                                                                                                        Silviu LUPU
                                                                                             Florin Nicusor  STIUBE

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP