ACADEMIA NATIONALA DE FOTBAL

12 Mai 2021, la ora 08:41 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 238 vizualizări

ACADEMIA NATIONALA DE FOTBAL

 

View this email in your browser
 
 
 
Salutare, dragă coechipier,

La jumătatea lunii aprilie am lansat Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia, pentru educarea și profesionalizarea specialiștilor aflați în spatele cluburilor de fotbal. Ne propunem să venim în sprijinul dumneavoastră cu diverse programe pentru specialiștii din teren și din afara acestuia.

La următoarele cursuri vă puteți înscrie până pe 25 mai, ne-am bucura să dați mai departe vestea către cei interesați:
 

Instructor sportiv 


Instructorul este persoana calificată care îşi desfǎşoarǎ activitatea în domeniul sportului, fiind angajat al unor asociaţii sportive, cluburi sportive sau al altor instituţii din sectorul public sau privat și reprezintǎ prima treaptǎ de pregǎtire în vederea accederii la calificarea de antrenor.

Cursul se adresează absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat care doresc să activeze în fotbal și să înceapă o carieră în acest sport, sportivi, foști sportivi în fotbal sau alte sporturi, angajați în   domeniu fără calificare în fotbal. Calificarea de instructor sportiv îți permite să te înscrii la cursul pentru licenta UEFA C, apoi să conduci o echipă de fotbal, copii-juniori sau seniori la nivel de FOTBAL AMATOR / GRASSROOTS.

Cursul începe în luna iunie și se va desfășura online, pentru a fi accesibil tuturor și cu precădere seara, începând cu ora 17.00, iar partea practică va fi grupată în 2 zile, în București.
ÎNSCRIE-TE
 

Preparator sportiv 


Preparatorul sportiv este specialistul care se ocupă de pregătirea fizică a sportivilor, această pregătire fiind considerată unul dintre cei mai importanți factori ai antrenamentului sportiv, suport al exprimării tehnicii specifice, în scopul obținerii de performanțe sportive.

Cursul se adresează antrenorilor calificați, posesori ai unui carnet de antrenor și/sau profesorilor de Educație fizică și Sport, sportivi sau foști sportivi care dețin aceste calificări și  care doresc să se specializeze și să înceapă o carieră ca preparatori sportivi în fotbal.

Cu această certificare legală vei putea oficial să ocupi un loc de preparator sportiv în organigrama unui club care activează în fotbalul amator juniori sau seniori (L4), amator de top (L3), iar nivelul de formare este adaptat pentru ca ulterior să puteți lucra în cluburi / Academii care activează în competiții ale fotbalului de elită-juniori (U11-U19).

Cursul începe în luna iunie și se va desfășura online, pentru a fi accesibil tuturor și cu precădere seara, începând cu ora 17.00, iar partea practică va fi grupată în 2 zile, în București.
ÎNSCRIE-TE
Află toate detaliile pe https://anf.frf.ro/ și descoperă toată biblioteca de cursuri pe https://academia.frf.ro/
 
 
 
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
Copyright © 2021 FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL, All rights reserved.
Primiți acest mesaj pentru că sunteți membru al Familiei Fotbalului Românesc.

Our mailing address is:
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL
Strada Vasile Şerbănică nr.12, sector 2,
Bucureşti cod 022186
Romania

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP