ADUNAREA GENERALA A.J.F.COVASNA

09 Iulie 2014, la ora 10:25 / Publicat în Comunicate AJF de Lucian Rusandu / 91 vizualizări

ADUNAREA GENERALA A.J.F.COVASNA

 Nr.inreg.776/07.07.2014.

Catre:

Membrii afiliati ai Asociatiei Judetene de Fotbal Covasna

Ref.:

Ordinea de zi ai Adunarii Generale Ordinare al AJF Covasna

I.Va aducem la cunostinta ca, in conformitate cu prevederile art.26 alin.2 din Statutul AJF Covasna, Comitetul Executiv a hotatat , in sedinta sa din data de 30.iunie.2014. convocarea Adunarii Generale Ordinare a AJF Covasna pentru ziua de  sambata, 09.august.2014. ora 10:00, la Grupul scolar Kos Karoly sala de conferinte, cu urmatoarea ordine de zi:

1. Constatarea intrunirii cvorumului.

2. Aprobarea ordinii de zi.

3. Alocutiunea presedintelui AJF.

4. Desemnarea scrutatorilor si a Comisiei de validare a voturilor.

5. Desemnarea a 3 persoane pentru intocmirea procesului-verbal oficial al Adunarii Generale, sau verificarea a cestuia in cazul in care a fost facuta stenograma.

6. Prezentarea raportului Comitetului Executiv si a raportului administratiei AJF.

7. Prezentarea bilantului contabil pe anul precedent, aprobarea prin vot a acestuia si descarcarea de gestiune  a Comitetului Executiv.

8. Prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori si aprobarea a cestuia prin vot.

9. Prezentarea si aprobarea planului anual de activitate si a bugetului anual de venituri si cheltuieli.

10. Afilierea, dezafilierea, suspendarea membrilor AJF propuse de Comitetul Executiv.

11. Aprobarea Regulamentului Disciplinar.

12. Aprobarea cuantumul cotizatiei anuale  de membru afiliat al AJF, cuantumul taxelor, contributiilor si penalitatilor.

 13. Aprobarea sistemului competitional pentru Liga a IV-a, Liga a V-a, junior A1, junior C si D, fotbal feminin, minifotbal.

 14. Aprobarea Regulamentului Interior al AJF Covasna, editia 2014-2015.

            15. Diverse.

            16. Adoptarea Hotararii Adunarii Generale Ordinare  al AJF Covasna din 09. aug.2014.

            II.

1. In vederea bunei pregatiri a Adunarii Generale este necesar sa transmiteti in scris  la Secretariatul General al AJF Covasna, pana la data de 05.aug.2014. ora 14:00:

            -numele si prenumele delegatului oficial, care participa la Adunarea Generala, functia pe care o detine in cadrul unitatii dumneavoastra si documentele(in copie) care atesta respectiva sa calitate.

2. Precizam ca delegatul oficial desemnat de dumneavoastra trebuie sa se prezinte la Adunarea Generala cu un document de identitate(bulletin/carte de identitate sau pasaport) si mandat scris(delegatie), din care sa rezulte calitatea legala in vigoare certificata de ultima Adunare Generala a structurii sportive pe care o reprezinta-in cazul functiilor eligibile. In situatia in care delegatul oficial al unitatii dumneavoastra este o persoana cu functie executiva administrativa(neeligibila) se va specifica decizia administrativa a celor in drept.

3. In temeiul art.24 alin.4 din Statutul AJF Covasna membrii afiliati pot fi reprezentati la Adunarea Generala doar de catre o persoana ce detine o functie de conducere(de regula presedinte, secretar general sau functii echivalente).

4.Mentionam ca, in conformitate cu prevederile art.24 alin.6 din Statutul AJF Covasna, membrii Comitetului Executiv nu pot reprezenta , ca delegati clubul/asociatia din care fac parte si nici nu au drept de vot in Adunarea Generala. In consecinta, cluburile/asociatiile aflate in aceasta situatie trebuie sa desemneze un alt delegat oficial, care sa le reprezinte la Adunarea Generala, cu drept de vot.

 

 

                                                                                              Comitetul Executiv

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP