ANUNT FOARTE IMPORTANT

10 Martie 2020, la ora 12:48 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 222 vizualizări

ANUNT FOARTE IMPORTANT

 Întrucât există confuzie în aplicarea hotărârilor FRF cu privire la suspendarea competițiilor de copii și juniori (vezi Hotărârea nr.4 a Comitetului de Urgență al FRF)  cât și disputarea jocurilor fără spectatori cu excepția situației obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică (vezi Hotărârea nr.3 a Comitetului de Urgență al FRF) vă transmit următoarele precizări :

·        Competițiile de copii și juniori trebuie suspendate în perioada 11-22 martie indiferent de categoria de vârstă,  faptul că joacă în deschiderea seniorilor (juniori U19 județeni) etc.

Motivație :  Decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență de a închide unitățile de învățământ preuniversitar în perioada 11-22 martie.

                :   Atâta timp cât copii nu frecventează cursurile școlare, inclusiv ciclu preșcolar, nu putem organiza manifestări/evenimente sportive.

·        Competițiile de seniori se pot desfășura cu următoarele condiții :

(1)  în perioada 08.03.2020-31.03.2020 acestea se desfășoară fără spectatori

(2)  prin excepție de la prevederea de mai sus în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu respectarea următoarelor condiții :

-   numărul de participanți mai mic de 1000

-         să fie efectuată o analiză de risc privind organizarea jocului.

În ceea ce privește pragul minim al numărului de oameni care aveau voie să se întâlnească fără aprobare de la D.S.P, Comitetul Național pentru Situații De Urgență a precizat ieri, 09.03.2020, că doar adunările cu peste 200 de participanți au nevoie de avizul D.S.P. În acest caz vă sugerez să așteptați precizările de la FRF și după aceea să luați o decizie.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP