FOARTE IMPORTANT Protocolul medical,

14 Iulie 2020, la ora 19:45 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 364 vizualizări

FOARTE IMPORTANT  Protocolul medical,

 Având în vedere Ordinul nr. 667/1236/2020 emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber de către sportivii de performanță, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați a activităților de pregătire fizică organizate în spații închise, respectiv desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic:

  • Aprobă modificarea Protocolului medical, necesar a fi respectat pe durata desfășurării competițiilor aferente sezonului 2019/2020 în conformitate cu prevderile Ordinului MTS nr. 667/2020, mai sus menționat. (Anexa nr. 1)
  • Aprobă Protocolul medical, necesar a fi respectat pe durata desfășurării competițiilor de fotbal amator aferente sezonului 2019/2020(Anexa nr. 2)
  • În conformitate cu Decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 mai 2020, potrivit căreia în jocurile contând pentru play-offul Ligii 2, ediția 2019/2020, un jucător care acumulează 2 (două) cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendarea pentru un joc, următorul din cadrul play-offului anterior menționat, stabilește penalitatea financiară aplicabilă pentru situația mai sus menționată, respectiv cumul de cartonașe galbene în 2 jocuri diferite, la suma de 455 de lei.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP