Programarea membrilor afiliaţi la FRF în vederea acordării vizelor anuale

27 Decembrie 2019, la ora 11:30 / Publicat în Comunicate AJF / 240 vizualizări

Programarea membrilor afiliaţi la FRF în vederea acordării vizelor anuale

 Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal – prin Departamentul Competiții – organizează operațiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori și juniori participanți în competițiile organizate.

Pentru ca aceste operațiuni să se deruleze în condiții normale s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare județ să se prezinte cu documentele necesare la FRF conform programării de mai jos:

Luni, 27.01.2020: Covasna

Pe această cale, Departamentul Competiţii le reaminteşte membrilor afiliaţi, că în conformitate cu decizia Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 4 iunie 2018, perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 21 ianuarie – 17 februarie 2020.

Cotizația anuală trebuie plătită de membrii afiliați în condițiile stabilite de art.51 din Statutul FRF. Pentru acordarea vizei anuale, cluburile solicitante trebuie să prezinte la FRF următoarele documente:

  1. Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;
  2. Licențele de jucători profesioniști;
  3. Tabelele nominale cu jucătorii, care sunt obligatorii, absența lor sau completarea lor fără respectarea procedurii care va fi comunicată pe site-ul FRF după data de 6 ianuarie 2020, conducând la neacordarea vizelor.
    Ca urmare a implementării sistemului Football Connect, transferurile şi înregistrarea jucătorilor legitimaţi la club, dar care nu au avut viză FRF pe anul 2019 se vor face obligatoriu şi prin intermediul Football Connect.
  4. Contractele încheiate cu jucătorii profesioniști (dacă nu se află în evidențele FRF);
  5. Chitanță de plată a taxei de viză anuală.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP