PROGRAMUL YOUTH COUNCIL 2020

08 Aprilie 2020, la ora 12:12 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 214 vizualizări

PROGRAMUL YOUTH COUNCIL 2020

 

Federația Română de Fotbal, împreună cu Fundația Friedrich Naumann, dau startul înscrierilor în programul

Youth Council 2020.

Aflat la cea de a 5-a ediție, programul este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, fete și băieți, dornici să se implice activ în dezvoltarea comunității sportive din România. Anul acesta, Youth Council se va desfășura exclusiv online, în perioada 21-24 aprilie.

În acest context, Youth Council poate fi un suflu de aer proaspăt pentru tinerii pasionați de proiecte sportive. De aceea, vă mulțumim de acum pentru susținere și pentru transmiterea mesajului Youth Council mai departe, în comunitatea dumneavoastră.
 Lansat în anul 2017, programul face parte din propunerea Federației Române de Fotbal de a educa tinerii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții, peste 100 de participanți au contribuit la dezvoltarea comunității sportive din România prin idei inovatoare și proiecte de echipă.
 Anul acesta, programul se va desfășura 100% digital, între 21-24 aprilie. Participanții vor urma 10 seminarii online care acoperă peste 20 de teme sportive, susținute de speakeri români și internaționali de top. În ultima zi a programului participanții vor avea ocazia să realizeze propriile proiecte pornind de la informațiile obținute de la invitații acestei ediții. Programul complet al Youth Council 2020 va fi disponibil în curând.
 Modalitatea de înscriere
Doritorii se pot înscrie  în program completând 
formularul de înscriere până pe 10 aprilie. Pe baza acestuia, aplicanții vor fi invitați și la un interviu telefonic/video. 
 Mai multe informații despre Youth Council puteți accesa pe 
pagina oficială Youth Council, paginile de FacebookLinkedINInstagram sau contactând-o direct pe ,

Diana Pirciu ([email protected] / 0755627627).

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP