A cazut cortina peste un nou sezon din Liga a 4-a gorjeana!

05 Iunie 2017, la ora 00:44 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Constantinescu / 737 vizualizări

A cazut cortina peste un nou sezon din Liga a 4-a gorjeana!

 Sezonul 2016-2017 în Liga a 4-a a fost unul care a pornit la drum cu cel puțin trei echipe care au emis pretenții la titlu, iar lupta a fost deschisă și cu șanse reale pentru toate cele trei până la jumătatea returului. Cu un parcurs mult mai sigur, fără nicio înfrângere în cele 30 de etape disputate, Internațional Bălești a câștigat bătălia cu Știința Turceni și Gilortul Târgu Cărbunești și, în același timp, dreptul de a spera la un loc în liga a 3-a. Pentru a fi acolo în sezonul viitor, campioana Gorjului din acest sezon trebuie să treacă de echipa ce va câștiga Liga a 4-a în Dolj, titlul jucându-se acolo în ultimul meci, între Tractorul Cetate și Viitorul Cârcea.

          Completând podiumul în Liga a 4-a, Știința Turceni și Gilortul Târgu Cărbunești continuă sezonul în fotbalul gorjean luptând pentru un alt trofeu, Cupa României, finala fiind programată pe 11 iunie, la Țicleni.

          Odată cu Liga a 4-a, cortina a căzut și peste competiția juniorilor A1, un campionat în care, de asemenea, lupta a fost interesantă și chiar mai strânsă. Juniorii celor de la Știința Turceni au terminat cu trei puncte în fața celor de la Vulturii II Fărcășești și vor reprezenta Gorjul în faza națională a competiției.

          AJF Gorj felicită cele două echipe câștigătoare, le dorește mult succes în meciurile pe care le vor mai disputa în acest sezon și, în același timp, le mulțumește tuturor celorlalte participante în competițiile organizate!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP