Marius Miruță merge la Barcelona cu echipa Performanta are viitor!

20 Martie 2018, la ora 12:27 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Constantinescu / 529 vizualizări

Marius Miruță merge la Barcelona cu echipa Performanta are viitor!

 Dintre cei aproape 100 de tineri fotbaliști care au participat la preselecția organizată de Gillette și Federația Română de Fotbal duminică la Ișalnița, un gorjean a fost selectat pentru a face parte din echipa „Performanța are viitor”!

Marius Miruță (11 ani, LPS Târgu-Jiu) a fost selectatla capătul unui trial la care au participat aproape 100 de tineri fotbaliști cu vârste cuprinde între 10 și 14 ani și se vor alătura echipei Performanța are Viitor. Marius Miruță are ambiții la fel de mari, vrea să joace la rivalele FCSB și FC Barcelona. Miruță evoluează ca mijlocaș dar și ca atacant și speră ca în timpul deplasării la Barcelona din luna mai să-l întâlnească pe idolul său, Lionel Messi.

„Preselecția de la Ișalnița ne-a reconfirmat pasiunea pentru fotbal pe care o au tinerii din această zonă. În ciuda ploii, am avut ocazia să vedem la lucru tineri jucători talentați și determinați, iar pe lângă cei doi câștigători am văzut tineri care se vor afla în continuare în atenția scouterilor Federației Române de Fotbal.”, a declarat Ion Geolgău, ambasador "Performanța are viitor".

Cei mai buni 11 jucători ai acestui sezon vor merge în luna mai la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, pentru un stagiu de pregătire, și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP