Alegeri Vicepreședinte AJF Hunedoara

31 Iulie 2019, la ora 06:56 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Petrean / 236 vizualizări

Alegeri Vicepreședinte AJF Hunedoara

 Alegeri Vicepreședinte AJF Hunedoara

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara întrunit în mod statutar la data de 30 iulie 2019, ia act de  Încheierea Civilă nr.2259/2019 din data de 09.07.2019 emisă de Judecătoria Hunedoara, din Dosarul nr.3594/243/2019, privind încetarea calității de Președinte a Dlui Coroiescu Cristian Cornel al Asociației Club Sportiv Victoria Călan și constată încetarea mandatului de Vicepreședinte al AJF Hunedoara al Dlui Coroiescu Cristian Cornel, în conformitate cu art.39.1, din Statul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara și stabilește Convocarea Adunării Generale Extraordinare a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara pentru data de 26 august 2019

Articolul 46   -  Vicepreşedintele AJF – Statut AJF Hunedoara

           Persoanele propuse pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte al AJF trebuie să îndeplinească cumulativ,următoarele condiţii:

a)      Să depună cerere în scris privind candidatura sa;

b)      Să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România;

c)      Să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat;

d)      Să demonstreze că nu au suferit condamnări penale definitive private de libertate,indiferent de modalitatea de executare a pedepsei. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face prin depunerea unui certificat de cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură;

e)      Să nu fi depăşit vârsta de 70 de ani;

f)       Să facă dovadă propunerii scrise din partea a cel puţin 2 membrii afiliaţi;

g)      Să facă dovada că au îndeplinit o funcţie de conducere în ultimii 2 ani până la data alegerilor : preşedinte club/asociaţie indiferent de nivelul de competiţie. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe proprie răspundere, legalizată la notar.

h)      Să depună în scris programul strategic privind organizarea şi dezvoltarea activităţii fotbalistice pe care îl preconizează respectivul candidat pentru viitorul mandat de patru ani.

Nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/AJF.

Pentru alegerea Vicepreşedintelui AJF, numai membrii afiliaţi pot propune candidaţi. Un membru afiliat poate propune un singur candidat pentru funcţia de Vicepreşedinte al AJF. Dosarele de candidatură se depun,la secretariatul general al AJF,cu cel puţin 15 zile înainte de data la care este convocată Adunarea Generală de alegeri.

         

Notă:

Data limită de depunere a dosarelor  - 9 august 2019, ora 13:00 .

Dosarele candidaților care vor să ocupe funcția de vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, se vor depune la sediul asociației din Deva, str. Prelungire Oituz, nr.8, jud. Hunedoara.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP