Comitet Executiv

31 Iulie 2019, la ora 07:23 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Petrean / 427 vizualizări

Comitet Executiv

 Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal din data de 30 iulie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 41 alin. (2) din Statutul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, în prezența majorității membrilor săi, lipsind domnul Kovacs Eduard, Duma Eugen, Coroiescu Cristian și Dna Bălan Arina, adoptă următoarele decizii:

 

1.Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență din data de 28 iunie 2019 privind înființarea Departamentului Juridic al AJF Hunedoara;

 

2.Aprobă cu unanimitate de voturi cesionare dreptului de participare în competițiile organizate de AJF Hunedoara, respectiv Liga a IV-a și Juniori A1, de la  Asociația Sportivă Gloria Proinstal Geoagiu (club de drept privat) la Clubul Sportiv ,,Gloria” al  Orașului Geoagiu(club de drept public) cu drept de promovare, în conformitatea cu art. 4.5 din ROAF – ediția 2018.

 

3.Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea sediului social al Asociației Club Sportiv Viitorul Șoimuș(sediul social inițial în localitatea Deva, noul sediu social în localitatea Șoimuș) ca urmare a solicitării clubului în conformitate cu art.4 din ROAF –ediția 2018

 

4.Aprobă cu unanimitate de voturi  referatul Secretarului General privind afilierea/dezafilierea provizorie a unor cluburi în conformitate cu art. 9.2 din Statutul AJF Hunedoara, după cum urmează:

Afilieri provizorii:

ACS Stars Academy Călan

ACS Sporting Lupeni

CS Gloria al Orașului Geoagiu

        Dezafilieri provizorii:

       AS Foresta Lunca

       AS Santos Boz 

 

5.Aprobă cu unanimitate de voturi regulamentele de organizare și desfășurare a competițiilor pentru sezonul competițional 2019-2020, după cum urmează:

-      Regulamentul de organizare și desfășurare a activității fotbalistice,

-      Regulamentul privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal,

-      Regulamentul Disicplinar,

-      Regulamentul de organizare a activității de observator,

-      Regulament Liga a IV-a,

-      Regulament Liga a V-a,

-      Regulament Cupa României – faza județeană,

-      Regulament Juniori U19(A1),

-      Regulament U17(B1),

-      Regulament U 15(C),

-      Regulament U13(D),

-      Regulament U11(E),

-      Regulament U 9(F).

 

 

6.Validează persoana care a obținut calitatea de observator în urma concursului din data de 29 iulie 2019, respectiv Dl Kroutil Nicolae declarat admis în urma concursului organizat.

 

7.Aprobă cu unanimitate de voturi lotul județean de observatori pentru ediția 2019 -2020, după cum urmează: Azamfirei Remus, Băleanu Aurelian Liviu, Biriș Mirel, Bogdan Sever – până la data de 31.12.2019(limită de vârstă), Bulgaru Florin, Chirla Sorin, Ciotlăuș Sorin, Danciu Cosmin, Florescu Cristian, Gabor Romolus, Gavrilă Valentin, Gîț Cristian, Hanzi Stan - până la data de 31.12.2019(limită de vârstă), Nacu Mihai, Orbonaș Călin, Petrean Cristian, Stroia Daniel, Ștefan Marius, Sedecaru Tony, Zlate Petru, Cîrstea Ionel, Kroutil Nicolae.

În conformitate cu Regulamnetul Observatorilor Art. 11, lit.b, persoanele care se află în  una din situațiile prevăzute în articolul menționat, au posibilitatea ca până la data de 15 august să își clarifice situația.

 Regulamentul observatorilor ediția 2019-2020, art.11

a.Observatorii care împlinesc vârsta de 68 ani, încetează activitatea de observare la sfârşitul anului calendaristic respectiv, iar persoanele care au îndeplinit vârsta de 60 ani nu mai poate obţine calitatea de observator;

b. Începând cu sezonul 2019-2020, observatorii care dețin funcții(președinte, delegat, director sportiv, team manager, antrenor, etc.) în cadrul cluburilor/asociațiilor afiliate la AJF Hunedoara(Liga 4,Liga 5) li se va suspenda calitatea de observator pe perioada cât își exercită funcția respectivă cât și pentru o perioadă de 1 an de la sfarșitul sezonului competițional în care a activat ca și oficial.

                   

8.Ia act de cererea Asociației Sportive Măgura Pui 2010 privind neînscrierea în campionatul Ligii a IV-a, drept care îi revine prin ocuparea locului 1 în campionatul Ligii a V-a, sezonul 2018-2019.

 

9.Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea Asociației Sportive Victoria Călan privind înscrierea în campionatul Ligii a IV-a, ediția 2019-2020, având în vedere locul devenit vacant în urma solicitării Asociației Sportive Măgura 2010 Pui

 

10.Aprobă cu unanimitate de voturi componența seriei Ligii a IV-a și Juniori U19(A1) pentru sezonul 2019-2020 și decide prelungirea efectuării înscrierilor până la data de 2 august 2019, ora 14:00. În Campionatul Ligii a IV-a, organizat de A.J.F. Hunedoara, participă un număr de maxim 12 echipe.Până la data de 30 iulie 2019 s-au înscris 11 echipe în campionat, respectiv:

1.CSO Retezatul Hațeg,

2.CS Inter Petrila,

3.CS Mihai Viteazu Vulcan

4.CSA Aurul Brad

5.CS Gloria al Orașului Geoagiu

6.ACS Șoimul Băița

7.CSM Dacia Orăștie 2010 

8.ACS Minerul Uricani

9.CSM Jiul Petroșani

10.LPS Cetate Deva 2

11.AS Victoria Călan

12 . Loc Vacant – ocupat în conformitate cu art.18 din ROAF AJF Hunedoara

 

Art.18 din ROAF AJF Hunedoara

1. Dacă într-o ediție de campionat Liga a IV-a, rămân locuri vacante prin dizolvarea, excluderea, neînscrierea, renunțarea sau retragerea unor echipe din campionatul de seniori Liga a IV-a , ori în alte situatii similare, se va proceda astfel:

a. dacă această situație a intervenit înainte de începerea campionatului, echipele în cauză vor fi retrogradate în conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinar.

 Locurile care au devenit vacante în acest mod vor fi ocupate, de:

- echipa retrogradată în campionatul precedent și care îndeplinește condițiile de participare în competiție, în acest caz, echipa retrogradată din campionatul precedent va avea prioritate la înscrierea în campionatul Ligii a IV-a;

- echipele clasate pe locurile 2,3(în ordinea ocupării locului în clasament) din campionatul ligii a V-a, pot completa seria de liga a IV-a, în situația în care dispune de bază sportivă omologată la nivelul ligii a IV-a, cu drept de promovare ;

- echipele nou înfințate care dispun de baze sportive omologate la nivelul ligii a IV-a și care se vor înscrie obligatoriu cu 3 echipe de juniori( obligatoriu U19-județean și la alegere încă două echipe din campionatele juniorilor U 17-județean, U15, U13, U11), fără drept de promovare în primul sezon. 

 

11.  Aprobă cu unanimitate de voturi comisiile AJF Hunedoara pentru sezonul 2019-2020.                                                                 

 

12. Aprobă cu unanimitate de voturi competițiile organizate de AJF Hunedoara pentru sezonul competițional 2019-2020.   

 

13. Ia act de  Încheierea Civilă nr.2259/2019 din data de 09.07.2019 emisă de Judecătoria Hunedoara, din Dosarul nr.3594/243/2019, privind încetarea calității de Președinte a Dlui Coroiescu Cristian Cornel al Asociației Club Sportiv Victoria Călan și constată încetarea mandatului de Vicepreședinte al AJF Hunedoara al Dlui Coroiescu Cristian Cornel, în conformitate cu art.39.1 din Statul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

 

14. Aprobă cu unanimitate de voturi Convocarea Adunării Generale Extraordinare a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara pentru data de 26 august 2019 la Colegiul Național Pedagogic,,Regina Maria” din localitatea Deva, str. Gheorghe Barițiu,nr.2, jud. Hunedoara, având următoarea Ordine de zi:

1.   Constatarea întrunirii cvorumului;

2.   Aprobarea Ordinii de zi;

3.   Alocuțiunea Președintelui AJF Hunedoara;

4.   Desemnarea scrutatorilor și a Comisiei de Validare a voturilor, a comisiei electorale și a Comsiei de Soluționare a Contestațiilor –dacă este cazul;

5.   Desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea Procesului Verbal oficial al Adunării Generale Extraordinare  sau verificarea acestuia  în cazul în care a fost făcut prin stenogramă.

6.   Alegerea celui de-al doilea Vicepreședinte al AJF Hunedoara ca urmare a încetării mandatului D-lui Coroiescu Cristian Cornel, pentru o perioadă echivalentă cu perioada de mandat neîndeplinită de Dl Coroiescu Cristian Cornel.

7.   Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara din data de 26 august 2019. 

 

15.  Aprobă cu unanimitate de voturi data de 9 august, ora 13:00 ca și dată limita de depunere a dosarelor pentru a ocupa funcția de Vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, dosare ce se vor depune la sediul asociației din Deva, str. Prelungire Oituz, nr.8, jud. Hunedoara.    

 Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care doresc să ocupe funcția de Vicepreședinte al AJF Hunedoara  sunt în conformitate cu art.46 din Statutul AJF Hunedoara. 

 

16.  Aprobă cu unanimitate de voturi comisiile de validare a dosarelor și a comisiei de soluționare a contestaților pentru ocuparea funcției de Vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, după cum urmează:

 

Comisia de validare a dosarelor:

Luca Petru – Președinte

Călugărița Florin – Vicepreședinte

Stroia Dan – Membru

 

Comisia de contestații:

Orbonaș Călin – Președinte

Furcă Flavius – Vicepreședinte

Iacob Răzvan - Membru

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP