Loc vacant Liga a IV-a

31 Iulie 2019, la ora 07:00 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Petrean / 338 vizualizări

Loc vacant Liga a IV-a

 Loc vacant

 În vederea ocupării locului vacant din competiția Ligii a IV-a, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara prelungește data limită de înscriere în competiție(liga 4), respectiv până la data de 2 august 2019, ora 14:00. În Campionatul Ligii a IV-a, organizat de A.J.F. Hunedoara, participă un număr de maxim 12 echipe.

Ocuparea locului vacant se va face în conformitate cu art.18 din ROAF AJF Hunedoara – ediția 2019:

Art.18 din ROAF AJF Hunedoara

1. Dacă într-o ediție de campionat Liga a IV-a, rămân locuri vacante prin dizolvarea, excluderea, neînscrierea, renunțarea sau retragerea unor echipe din campionatul de seniori Liga a IV-a , ori în alte situatii similare, se va proceda astfel:

a. dacă această situație a intervenit înainte de începerea campionatului, echipele în cauză vor fi retrogradate în conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinar.

 Locurile care au devenit vacante în acest mod vor fi ocupate, de:

- echipa retrogradată în campionatul precedent și care îndeplinește condițiile de participare în competiție, în acest caz, echipa retrogradată din campionatul precedent va avea prioritate la înscrierea în campionatul Ligii a IV-a;

- echipele clasate pe locurile 2,3(în ordinea ocupării locului în clasament) din campionatul ligii a V-a, pot completa seria de liga a IV-a, în situația în care dispune de bază sportivă omologată la nivelul ligii a IV-a, cu drept de promovare ;

- echipele nou înfințate care dispun de baze sportive omologate la nivelul ligii a IV-a și care se vor înscrie obligatoriu cu 3 echipe de juniori( obligatoriu U19-județean și la alegere încă două echipe din campionatele juniorilor U 17-județean, U15, U13, U11), fără drept de promovare în primul sezon.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP