Programul competițional Liga 4

10 Septembrie 2020, la ora 21:46 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Petrean / 4348 vizualizări

Programul competițional Liga 4

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara întrunit în data de 10 septembrie 2020 la Orăștie, în prezența reprezentanților echipei CSM Dacia 2010 Orăștie - Dl Ștefan Marius și CSA Aurul Brad - Dl. Radu Filipaș, a stabilit programul competițional al Campionatului Ligii 4, campionat care se va desfășura cu respectarea Protocolului medical de desfășurare a competițiilor, sezon 2020-2021. 

Program competițional sezon 2020-2021

Tinând cont de valoarea testului COVID -19, protocolul medical privind reluarea competițiilor mai precis modul în care arbitri trebuie să se deplaseze la jocuri și de faptul că atât arbitri cât și observatorii se vor testa din fonduri proprii, reprezentantul Ligii 4 - Dl Duma Eugen propune majorarea baremului de arbitraj/observare cu 25 lei arbitru/observator(în total 100 lei/meci) pentru perioada turului de campionat. Comitetul Executiv ia act de propunerea Dl Duma Eugen și împuternicește Comitetul de Urgență pentru consultarea echipelor și stabilirea baremului de arbitraj/observare pentru turul de campionat Liga 4, sezon 2020-2021.

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara felicită toate persoanele implicate în reluarea competiției pentru modul de abordare și dorința de a juca fotbal, asigurându-i de întreg sprijinul.

„Cei mai mulți dintre noi suntem aici  nu doar pentru a juca fotbal. Marele nostru obiectiv este să transmitem acest joc următoarei generații”

Mai buni împreună!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP