Comunicat

09 Aprilie 2021, la ora 21:07 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Andrei Oglindoiu / 679 vizualizări

Comunicat

 

Dupa ce, zilele trecute, MS si MTS au aprobat Protocol Medical pentru reluarea fotbalului amator (judetean), Comitetul Executiv al AJF Mehedinti a stabilit, pentru marti, 13 aprilie 2021, ora 12:00, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Mehedinti, situat in Drobeta Turnu Severin, Strada Crisan, nr.27, sedinta cu  cluburile sportive / asociatiile sportive afiliate, in vederea stabilirii modalitatii de incepere a campionatului judetean, Liga 4 si Liga 5, sezonul 2020-2021.

Conform deciziei de joi a Comitetului Executiv al FRF, AJF-urile trebuie sa desemneze campioana judeteana pana la data de 8 mai 2021, cu conditia sa dispute meciuri intr-un campionat format din minimum 4 echipe si minimum 7 jocuri / echipa! Pentru a avea drept de participare la barajul pentru promovarea in Liga 3, echipa campioana judeteana trebuie sa detina CIS emis de MTS.

Pe data de 12 mai va avea loc prima etapa a barajului pentru promovare, sub forma unei etape interjudetene, care se va disputa pe teren neutru! Castigatorea jocului respevtiv va juca pe 16/23 mai, in dubla mansa, etapa a II-a a barajului, cu una dintre echipele clasate pe locului 9/10 in cele 10 serii din Liga 3. 

Jocurile, inclusiv cele din Liga 4, nu se vor putea juca decat cu efectuarea testelor rapide (antigene), din 7 in 7 zile, de catre jucatori / antrenori / delegati de joc / arbitrii / observatori / persoane din cadrul echipelor care vor sa stea in incinta stadionului! Daca o persoana va fi depistata pozitiv la testul antigen, este obligatoriu sa efectueze, in cel mai scurt timp, test RT - PCR, care sa fie negativ, pentru a putea participa la jocul respectiv

Mai multe detalii vor fi expuse de presedintele AJF Mehedinti, Dumitru Paraschiv, la sedinta de marti, care se va tine cu respectarea Protocolului Medical din Starea de Alerta, respectiv dezinfectarea mainilor, purtarea mastii si distantarea sociala! Fiecare echipa nu va avea voie  decat cu un singur reprezentant legal, in sala de sedinte de la sediul AJF!

Va multumim si va rugam sa respectati procedurile Protocolului Medical!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP