Echipamente noi pentru echipele din Liga a IV-a si a V-a

24 Aprilie 2019, la ora 15:01 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Andrei Oglindoiu / 518 vizualizări

Echipamente noi pentru echipele din Liga a IV-a si a V-a

 

 

In urma protocolului incheiat de AJF Mehedinti  cu CJ Mehedinti, toate echipele participante in Liga a IV-a Mehedinti si Liga a IV-a Mehedinti au primit miercuri, 24 aprilie 2019, echipament complet de joc. Acestea au fost inmanate chiar de presedintele Consiliului Judetean, Aladin Georgescu.  "Am intocmit acest proiect, pentru a veni in sprijinul echipelor de fotbal din campionatul judetean. Multumim domnului presedinte al Consiliului Judetean, Aladin Georgescu, care a sprijinit si aprobat acest proiect, benefic fotbalului judetean", a precizat Dumitru Paraschiv, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Mehedinti

Mai mult, CJ Mehedinti va suporta, din sezonul viitor, si plata baremurilor de arbitraj. "Am înmânat astăzi echipamente sportive compuse din șort, tricou și jambiere pentru asociatiile si cluburile sportive de fotbal din județul Mehedinți. Fiecare echipă a primit câte un set de 16 echipamente pentru jucători de câmp și două echipamente pentru portar. 
Am decis să susținem finanțarea acestor echipamente din bugetul Consiliului Județean Mehedinți pentru a sprijini fotbalul județean și asociațiile sportive, pentru a ajunge la performanță. Este vorba despre echipele din Liga a IV-a și a V-a. Totodată, în baza contractelor de asociere pe care le-am semnat astăzi cu Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți și cu cele 23 de asociații sportive, vom acoperi din bugetul Consiliului Județean Mehedinti cheltuielile de arbitraj pentru etapele de juniori și de seniori care se vor juca în campionatul județean de fotbal, sezonul 2019-2020. 
Cu fotbalul județean am o ”relație” de suflet, având în vedere că mi-am început scurta carieră sportivă la echipa din Vânju Mare, purtând tricoul cu numărul 11. Sper ca echipamentul cu acest număr să-i poarte mult noroc jucătorului la care va ajunge, cum, de altfel, sper ca toate cele achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți să îi conducă spre performanță pe fotbaliștii noștri.
Am încredere că prin susținerea fotbalului din ligile inferioare, pas cu pas, vom reuși să clădim o echipă care să reprezinte județul Mehedinți în ligile superioare", a declarat Aladin Georgescu.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP