In atentia echipelor de Liga a IV-a si a V-a

10 Ianuarie 2020, la ora 12:00 / Publicat în Comunicate CJA / 786 vizualizări

In atentia echipelor de Liga a IV-a si a V-a

 

 

AJF Mehedinti a stabilit ca pe data de 06.02.2020, ora 12:00, la sediul AJF Mehedinti, situat in Dr. Tr. Severin, Strada Crisan, nr.27, sa aiba loc sedinta cu reprezentantii asociatiilor sportive/cluburilor sportive din Liga a IV-a si Liga a V-a. 

Tot atunci va avea loc si tragerea la sorti a optimilor de finala din cadrul Cupei Romaniei - faza judeteana Mehedinti. Daca vremea nu va fi potrivnica fotbalului, optimile de finala vor avea loc pe data data de 08.03.2020


Totodata, incepand cu data de 13 ianuarie 2020, Comisia de Competitii a AJF Mehedinti anunta ca delegatii echipelor de Liga 4 si Liga 5, dar si cei ai cluburilor de copii si juniorii,  sunt asteptati, la sediul AJF Mehedinti, situat in Dr. Tr. Severin, Strada Crisan, nr.27,  cu carnetele jucatorilor in vederea aplicarii vizelor aferente anului calendaristic 2020. 

Viza anuala se aplica doar in baza borderoului completat cu numele si prenumele jucatorilor care urmeaza sa primeasca viza anuala, borderou care trebuie stampilat si semnat de clubul/asociata sportiva in cauza. Borderoul poate fi descarcat de la adresa: https://www.frf-ajf.ro/mehedinti/pagini/documente-utile-388.html

Legitimatiile care nu mai au spatiu pentru aplicarea vizei anuale sau a vizei medicale, precum si cele ale jucatorilor care au incheiat junioratul, vor fi obligatoriu inlocuite, in acest sens delegatii echipelor urmand sa aduca 2 poze recente ale jucatorilor in cauza. 

Totodata, mentionam ca echipele care au datorii catre AJF Mehedinti nu vor primi viza cu anul 2020 pe carnetele de legitimare ale jucatorilor, nu vor putea face legitimatii noi si nici transferuri, pana la achitarea integrala a datoriilor!  


Perioada de transfer incepe pe 21 ianuarie si se incheie cu 48 de ore inainte de startul returului, care este preconizat pentru 21/22.03.2020. Totodata, pe data de 14.03.2020, va avea loc al 4-lea turneu la Juniori U19

Rugam delegatii echipelor sa vina la sediul AJF Mehedinti cu actele completate, atat cele de transfer, cat si cele pentru legitimatii noi. Totodata, rugam delegatii echipelor sa se prezinte din timp pentru aplicarea vizelor anuale, pentru a evita aglomeratia!

 

Va multumim!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP