COMUNICAT IMPORTANT!!!

27 Februarie 2018, la ora 22:02 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Bucur / 569 vizualizări

COMUNICAT IMPORTANT!!!

In urma solicitarii facute de catre AJF Mures Departamentului Juridic al FRF privind lamuriri cu referire la situatii legate de ASA 2013 TG MURES, am primit raspunsul urmator:

 

"Conform celor solicitate, va informam urmatoarele:

1. Conform art. 4 alineatul 17 litera b) din Regulamentul privind statutul si transferul jucatorilor de fotbal al FRF, jucatorii legitimați la clubul ASA 2013 TG MURES (amatori sau profesionisti) se pot legitima la alte cluburi, daca vor face dovada rezilierii unilaterale a contractului, respectiv a legitimarii, în condiții regulamentare. De asemenea, jucatorii pot solicita acordul scris al lichidatorului judiciar privind incetarea legitimarii si a raporturilor contractuale, pentru a se putea legitima regulamentar la un alt club.
2. Prin decizia pronuntata de instanta s-a dispus dizolvarea asociatiei ASA 2013 TG MURES. In aceasta situatie asociatia nu mai poate desfasura niciun fel de activitate, existenta acesteia si operatiunile pe care le poate desfasura rezumandu-se exclusiv la operatiunile de lichidare.
3. Prin urmare nu mai poate participa in competitii nicio echipa a clubului respectiv!
4. Este decizia exclusiva a lichidatorului daca va solicita sau nu indemnizatii de formare sau de solidaritate, iar in cazul in care cluburile care ar datora astfel de sume nu doresc sa achite sumele solicitate urmeaza a se pronunta organismele jurisdictionale sau instantele competente cu privire la existenta sau nu a obligatiei de plata.
 
 
Adrian STANGACIU,
Sef Serviciu Juridic FRF"

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP