COMUNICAT

05 Februarie 2019, la ora 08:13 / Publicat în Comunicate AJF / 364 vizualizări

COMUNICAT

AJF Neamţ atenţionează echipele care doresc să legitimeze jucători de la CSM Roman, echipă retrasă din Liga 3 în cursul sezonului competiţional 2018-2019, că trebuie se acorde atenţie articolului de la jos din Regulamentul prinvind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal:


 

Articolul 13 - Încheierea, modificarea şi executarea contractelor

Punctul 5. Contractele încheiate de jucători cu cluburi ale căror echipe s-au retras ori au fost excluse din competiţie după începerea campionatului, încetează cu data înregistrării unor noi contracte încheiate de jucătorii în cauză cu alte cluburi, dacă jucătorii respectivi au făcut dovada rezilierii unilaterale a contractului în condiții regulamentare. Acești jucători se pot legitima la un alt club în tot timpul anului, mai puţin în ultimele şase etape ale campionatului la care participă echipa noului club. Jucătorii amatori legitimați la cluburile ale căror echipe s-au retras sau au fost excluse din competiție după începerea campionatului pot cere să se legitimeze la un alt club în mod similar cu profesioniștii.

 

Regulamentul prinvind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal se regăsește aici - https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2018/07/RSTJF_181116.pdf

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP