COMUNICAT

10 Septembrie 2019, la ora 11:38 / Publicat în Comunicate AJF / 507 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

 

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Neamţ a analizat evenimentele petrecute la meciurile de Liga 4 și de juniori din săptămâna 2-8 septembrie și anunță următoarele decizii:

Liga 4

1.  Meciul AS WST Oniceni – AS Victoria Horia

Antrenorul echipei AS WST Oniceni, Onofrei Dragoș, se suspendă 2 etape (Regulamentul Disciplinar, Articolul 57, pct.1) și se amendează cu suma de 200 lei (ROAF AJF Neamț, Listă amenzi, pct.65) –achitat.

2.  Meciul AS WST Oniceni – AS Victoria Horia

Instructorul sportiv al echipei AS Victoria Horia, Leonte Constantin, se suspendă 2 etape (Regulamentul Disciplinar, Articolul 57, pct.1) și se amendează cu suma de 200 lei (ROAF AJF Neamț, Listă amenzi, pct.65) – achitat.

3.  Meciul AS WST Oniceni – AS Victoria Horia

Echipa AS WST Oniceni se sancționează cu avertisment (Regulamentul Disciplinar, Articolul 12, lit.a coroborat cu Regulamentul Disciplinar, Articolul 15) și se amendează cu suma de 200 lei (ROAF AJF Neamț, Listă amenzi, pct.52) – termen de plată . Se atenționează echipa AS WST Oniceni că la următoarea abatere de acest gen, sancțiunea va fi mai aspră.

 

JUNIORI

1.   Meciul AS Bradu Borca – FC Ozana Târgu Neamț (Juniori C)

Antrenorul echipei AS Bradu Borca, Ionuț Ursu - se suspendă 6 jocuri (Regulamentul Disciplinar, Articolul 54, pct.1) și se amendează cu suma de 500 lei (ROAF AJF Neamț) – termen de plată 18.09.2019.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP