COMUNICAT

24 Septembrie 2019, la ora 11:14 / Publicat în Comunicate AJF / 267 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

 

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul propriu schimbarea unui articol în cadrul Regulamentului disciplinar, iar noua formă a articolului vă este prezentată mai jos:

Articol 41.2 Suspendarea ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene intervine din oficiu şi se execută începând cu primul joc oficial, în ordinea în care se desfăşoară jocurile, în calcul intrând numai jocurile din cadrul competiţiei în care a fost înregistrat cumulul de cartonaşe galbene. Prin excepție de la prevederile anterioare, două cartonaşe galbene primite de un jucător în acelaşi joc conduc la eliminare (cartonaş roşu indirect) şi la suspendarea automată pentru un joc, cele două cartonaşe galbene fiind anulate, executarea sanctiunii urmând a se efectua în conformitate cu prevederile art. 41 alin. 1 de mai sus, respectiv în primul joc desfășurat într-o competiție oficială după eliminare.”

 

Hotărârea FRF se poate citi aici - https://www.frf.ro/featured/hotararea-comitetului-de-urgenta-din-24-septembrie-2019/?fbclid=IwAR3JzxWSJprEx3DE1_rUWg0kkzcbCyAhv1mAGxnHGoCgr-QeeKoHzYNKRDs

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP