COMUNICAT

21 Octombrie 2019, la ora 17:57 / Publicat în Comunicate AJF de Marcel Mihalcea / 992 vizualizări

COMUNICAT

 

 

 

 

AJF Neamț anunță că în acest an s-au înscris 34 de echipe pentru participarea în Cupa Satelor, ediția 2019. Acestea au fost împărțite în opt grupe, din care în două au fost repartizate câte cinci echipe, iar în celelalte serii vor fi câte patru echipe. Competiția presupune, în prima sa fază, participarea la un turneu în care se va juca în sistem fiecare cu fiecare pe terenul unei singure echipe.

Vă prezentăm mai jos componența grupelor, cu mențiunea că prima echipă menționată va fi gazda turneului.

GRUPA A – Farcașa, Borca, Grințieș, Ceahlău, Hangu

GRUPA B – Răucești, Timișești, Urecheni, Bălțătești, Pipirig

GRUPA C – Dămuc, Bicaz Chei, Pângărați, Vaduri

GRUPA D – Dobreni, Bodești, Gârcina, Ștefan cel Mare

GRUPA E – Girov, Dragomirești, Dochia, Bârgăuani

GRUPA F – Costișa, Podoleni, Moldoveni, Bahna

GRUPA G – Tămășeni, Cordun, Doljești, Gîdinți

GRUPA H – Ion Creangă, Valea Ursului, Pâncești, Trifești.

 

În fiecare grupă turneul este programat pentru sâmbătă, 26.10.2019, cu începere de la ora 10:00. Arbitrajul va fi asigurat de arbitri delegați de AJF Neamț. Arbitrajul și asistența medicală vor fi plătite, la fiecare meci, câte 50% de fiecare echipă în parte.

Jocurile se vor desfășura după regulamentul FRF transmis echipelor și pe care profesorii îl cunosc.

 

AJF NEAMȚ așteaptă până joi, 24.10.2019, reprezentanții echipelor cu tabele cu cei 16 jucători înscriși, cu viza medicală pentru fiecare jucător și cu copii ale certificatelor de naștere.

 

Prima clasată în fiecare serie se va califica la turneul semifinal, în total 8 echipe. Aceste formații vor fi împărțite apoi în două grupe. Se va juca în sistem ”fiecare cu fiecare” în turnee ce vor avea loc pe 2 noiembrie. Se vor califica la turneul final primele două clasate în fiecare grupă semifinală. Componența seriilor și echipele care vor găzdui întrecerile vor fi anunțate în timp util.

 

Turneul final va fi pe 9 noiembrie. Se va juca într-o localitate ce se va anunța ulterior, în sistem ”fiecare cu fiecare”, iar cea mai bună echipă va reprezenta Neamțul în faza regională a Cupei Satelor.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP